Nápad balení čajů

Nápad balení čajů
Milé, vtipné, motivační
Skvělý nápad pro "suchý únor". Líbila se mi pestrost čajů - každý večer překvapení, jaký čaj nám zrovna vyjde.
Příští únor určitě koupíme znovu.
Nektere caje mi moc nechutnaly
Vyborna sada
Mohla som ochutnať rôzne čaje
Chuťově dobře sestavený kalendář.S QR kódy pro zpestření a motivačními proslovy provázející celý měsíc.
Super a příští rok opět zopakuji.
každý den jiný čaj, jiná chuť
součástí bylinkových čajů je kopřiva a tu hodně lidí nemůže pít
Zatím mi všechny čaje chutnají.
4aje jsou výborné, užívám si každý den.
Suchý únor už držím šestým rokem a čajovou výzvu mám podruhé. Je super že jsou Čaje bylinkové, dají se pít ráno i večer.
Není to sice prosecco, ale jsem spokojená :-)
Každý den ochutnám jeden druh čaje podle čísel. Prohlubuje návyk podvečerního pití čaje, vždy se těším. Kalendář je moc krásně zpracovaný.
Žádné jsem nezjistila :)
Kalendář s ochutnávkou čajů doporučuji.
Krásný dárek!
velký výběr, praktické i estetické balení
výborné chutě
Opravdu kvalitní bylinkové čaje
Jsem naprosto spokojená
Chutné, funkční čaje, zábavné užívání
Prostě bezvadné :-)
Každý den jiná chuť čaje.Které jsou výborné.A těším se na každý den kdy si dám další.Vaše čaje miluju.
Krásný nápad, jak si vyplnit Suchej únor. Výborné čaje. Parádní ilustrace. Hru hadi a žebříky hrajeme s dětmi.
Čekala jsem, tipy na každý den a komiks víc jako příběh. Každopádně, pokud bude příští rok znovu k mání, opět bych koupila.
Tato lednová výzva byl jeden skvělý a úžasný nápad . Nejen zpracování a krásnou ilustraci , ale možnost každý den ochutnat jeden z vašich kvalitních a skvělých čajů .