Kniha Recenze Lékařem jste i vy - Kristina Höschlová (2025) [E-kniha]

Recenze Lékařem jste i vy - Kristina Höschlová (2025) [E-kniha]

Dech, postoj, pohyb i smysly. Všechny tyto nástroje nám tělo dává k dispozici, aby se dokázalo samo uzdravit. I příroda kolem nás funguje podle řádu rovnováhy, zdraví a obnovy. Stačí ho pochopit – a začít s ním spolupracovat.
Porovnat ceny 319 Kč

Registrovaný uživatel6. ledna 2026

Paní doktorka erudovaně a na základě seriózních vědeckých studií objasňuje působení různých faktorů či situací, které jsou v nás nebo kolem nás, na naše tělo a duši. Jedná se o aspekty, o kterých běžně s lékaři diskutovat příliš nemůžeme a bývají považovány za podružné. Například jóga, dechová cvičení, slunce, vliv chladu, fyzickeho doteku, zvířat, zpěvu nebo tance na naše tělo a psychiku. Velmi zajímavé, poučné a inspirativní. Doporučuji!

flosova.m18. prosince 2025

Kniha je velmi srozumitelně napsaná.Velmi mě překvapila chůze pozadu,určitě vyzkouším.

Kniha je velmi povedená.Děkuji paní doktorce a přeji jí samé sluníčkové dny.

jitkahelmova14. prosince 2025

ojedinělý přístup k problémům zdraví

Čtivé, poučné

evaprihod1. září 2025

Komplexnost

Inspirativni, komplexní pohled na člověka, začátek řešení problémů bez pilulek, a to od lékaře.