Výborné na vytírání dřevěných podlah, lze vyždímat téměř do sucha, výborné na dlažbu. Snadné ždímání. Pracuji s ním 2 roky, další kupuji do jiné rodiny.
výborný pomocník, doporučuji všem

výborný pomocník, doporučuji všem
Je lepší než vileda/ šlapadlo nám upadlo po 21dnech používání/. Produkt vyniká bytelností a funkčností. Používán 5x denně. Vynikající.
Vynikající a doporučuji všem.
paráda, ryhlá a kvalitně odvedená práce
Bezvadný systém ždímání.
Výborná torsní tyč, dobře ždíme. Snadná manipulace. Zatím spokojenost.
Praktický úklidový pomocník.
Jsem s tímto výrobkem velmi spokojená
Pro vytirani dlazby v garazi perfekt.
Dobře se s výrobkem pracuje, kyblík je lehký, mop se lehce vyměňuje.
Ždímání mopu bez námahy,rychle. Mám s tímto produktem velmi dobré zkušenosti. Znovu jsem se rozhodla pro stejnou značku.
Tato sada je perfektní, ždímání mopu je velice rychlé a vyždímá téměř dosucha, zpracování je kvalitní jako ostatně všechny výrobky této značky, proto jsem kupovala s jistotou. S jinými výrobky podobného rádoby účinku se nedá vůbec srovnávat. Líbí se mi design, jsem naprosto spokojená.
Jediný menší nedostatek vidím v tom, že držátko po zvednutí nezůstává nahoře, ale vždy spadne dolů a tudíž se musíte při přenášení kyblíku neustále ohýbat. Čekala jsem, že se dá nahoře nějak zaklapnout, a protože je tenké a kovové, je třeba ho dát pomalu dolů, nebo s bouchnutím o kyblík spadne samo.
Celkem jsem velmi spokojená.
Velmi kvalitní vytírání podlahy.U nás doma se používá na plovoucí podlahou a výsledek je perfektně čistá podlaha.Doporučuji.
Chybí kolečka na pojezd kbelíku, ale to není nic proti celkovému produktu.Ty jsou u dražšího modelu.
Perfekt!