mop Recenze Leifheit Clean Twist M Ergo Mobile 52121 20 l

Recenze Leifheit Clean Twist M Ergo Mobile 52121 20 l

Vědro je se ždímacím nástavcem, kolečky k vědru a mopem s technologií odstředivého ždímání. Jedná se o jednoduchý způsob úklidu podlah - vhodné zejména na citlivé dřevěné podlahy. V rukojeti nástavce mopu je speciální rotační technologie ždímání.

gabrieljosef7825. července 2025

Dobrý pomocník v domácnosti.

lenka Vymětalíkova27. dubna 2025

Měla jsem Viledu s pedálem pedál jsem třikrát měnila protože nic nevydrží a už bych tento set nikdy nekoupila.Ted jsem objednala tento set Leifheit a jsem velmi spokojená neměnila bych .

Úžasný výrobek

Registrovaný uživatel12. března 2025

Dobře umývá

Registrovaný uživatel10. února 2025

Suché zipy přestanou držet !!!

Nikdy více nekoupím

Registrovaný uživatel19. ledna 2025

Kvalitní věc šlo dobře sestavit má to kolečka dlouhou tyč na vytírání ale hadr je na suchý zip Nevím jak dlouho vydrží dříve bylo na cvoky bylo to lepší

Firma11. prosince 2024

Výborné zjednodušení a zrychlení úklidu Příznivá cena

Registrovaný uživatel13. srpna 2024

už jsem měla starší typ a jsem velice spokojená a mé záda také

Registrovaný uživatel9. srpna 2024

S mopem se dobře pracuje, určitě vytírání usnadňuje

Hadr po namočení neustále spadává, suchý zip ho neudrží, chtělo by to lepší uchycení hadru. U předchozího modelu jsem měla druky a bylo to bez problémů.

Doporučuji určitě mop od této firmy, jen asi jiný model.

lada.vagner8. dubna 2024

líbil se mi, že nemusím namáčet ruky do špinavé vody ždímání jen pohybem rukojeti 2x týdně musím vytírat

vytírám 2x týdně a asi po měsíci se neustále odlepuje suchý zip, takže vlastně nemůžu vůbec ždímat a musím mop vzít do ruky a buď znovu a znovu lepit a nebo vyždímat ručně!!! což je špatně !!!

nespokojenost nedokonalost uchycení hadry mopu

Registrovaný uživatel29. února 2024

Mop jsem koupila, protože předchozí model už dosloužil. S předchozím modelem jsem byla maximálně spokojená. Praktický, lehký, snadno se s ním vytírá. K tomuto novému typu mám spoustu výhrad. Nicméně funguje, ale...

Předchozí model byl lepší ve více ohledech - košík, kde se mop ždíme byl praktičtější. Stačilo tam mop vložit a bylo jedno v jakém směru. U nového modelu se musíte přesně trefit do košíku, jinak vám to nepůjde vyždímat - nádoba na vodu u předchozího modelu byla praktičtější....bylo více místa mezi košíkem na ždímání a plochou, kde mop namáčíte. U nového modelu je tam velmi málo místa a hůře se mop namáčí. - samotný mop byl dříve na cvočky..... nový model má přichycení na suchý zip. Nelze proto starší typ mopu použít u nového setu. - úchyt kyblíku nic moc a mop stejně neudrží a mop tak přepadává na stranu. U předchozího modelu zase úchyt vypadával. - spoustu zbytečných záhybů na kyblíku.... čím více záhybů, tím hůře se pak čistí a udržuje Přijde mi, že se jen inovacemi za každou cenu kazí předchozí věci, které fungovaly a byly praktické. Nevím, zda ten, kdo tohle vymýšlí mop zkusil sám použít.

Nicméně mop mám a usnadní mi spoustu práce, ale nový typ mne příliš nenadchnul.

Registrovaný uživatel1. listopadu 2023

Skladný, mobilní

Registrovaný uživatel1. října 2023

při ždímání tancuje dokola,hlučný,špatně se vkládá tyč s mopem doždímací nádobky

již bych si ho nekoupila NIKDY

Registrovaný uživatel21. září 2023

Lehký, snadno přemistitelný..... Praktický, zvládám obsluhu i já sám na invalidním vozíku. Super novinka, bezva nápad kolečka CD e spodní části kýble + držák na, samotný mop v uchu kýble pro snadné přemístění. Za mě? Pecka, naprostá spokojenost - po pár dnech mohu vřele doporučit, opravdu usnadní pomoc s úklidem.

Registrovaný uživatel25. srpna 2023

žádné, jen jsem hned nepochopila sklopení mopu, chybí návod

Registrovaný uživatel19. srpna 2023

Je to vyborny vyrobek.

Registrovaný uživatel12. května 2023

Skladný, oceňuji kolečka, díky nímž nemusím tahat těžký kbelík s vodou, funguje velmi dobře. Rychlé dodání.

Spokojenost, doporučuji.

Registrovaný uživatel4. března 2023

skvělý výrobek

maximální spokojenost,doporučuji

Registrovaný uživatel30. ledna 2023

Skvělé promyšlený pomocník. Oceňuji kolečka na kyblíku, pohodlné odstřeďování.

Registrovaný uživatel28. ledna 2023

Byl mi doporučen. Pořádně proti jiným ždímá. Super !!! Teď vytírám denně !!!

Super věc !!!

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Podrobnější navod na použití sklopeni mopu