mop Recenze Leifheit 56792 Classic Mop Set

Recenze Leifheit 56792 Classic Mop Set

Praktický all-in-one úklidový set pro jednoduchý a důkladný úklid. Žádný styk rukou se špinavou vodou. Balení obsahuje násadu hlavice s třásněmi s vysokou absorbcí vody. Objem kbelíku je 12 litrů.

12krk11. ledna 2026

Cena Savost Ždímání Pevnost Různé nástavce

Velmi kvalitní set na vytírání.. bál jsem se, jestli to něco vydrží, ale musím pochválit, konstrukce mopu i sýta a kýblu je velmi pevná. Cenově super a dají se dokoupit i další třásně na různou savost.

lenkasmejky18. prosince 2025

Funguje bez problémů

Je to trošku slabší plast,chtěli by silnější

Jinak jsem velmi spokojená

Registrovaný uživatel9. října 2023

Tento výrobek jsem si vybrala, protože důvěřuji značce Leifheit a mohu všem doporučit. S tímto úklidovým setem jsem moc spokojená.

Registrovaný uživatel14. března 2023

snadná práce, rychlost úklidu

Registrovaný uživatel6. července 2022

Kbelík je z odolného plastu. Mop se dobře zdíme. Tyč se dá v případě potřeby rozložit. Původně jsem si koupila do domácnosti mop profi od Leifheit s plochým hadrem a pákovým ždímáním nohou, ale předala jsem to manželovi do podnikání. Přece jen v domácnosti, kde nejsou velké plochy byla horší manipulace. Proto, kdo má rád a potřebuje spíše klasické mopy, vřele doporučuji.