Již takový jeden máme, ale poslali jste jiný:-(:-(:-(

Již takový jeden máme, ale poslali jste jiný:-(:-(:-(
návlek nepadá jako u nového produktu, který je na suchý zip. Tento na patenty drží.
Již po měsíci užívání problém se se zacvaknutim po ždímání.
Kolečka u kbelíku se spíše netočí a kýbl spíše převrátíte než lehce mopem posunete.
Raději nekupovat
Nemůžu hodnotit. Pořídila jsem jako dárek. Došel jiný systém než jsem objednala. Zjistila jsem až byl použit.
Nemusím se ohýbat při ždímání hadry.
Možná mám smůlu na vadný výrobek, ale za tu cenu by člověk očekával špičkové zboží. V návodu jsem četla, že po 6-8 ždímání je mop téměř suchý, bohužel ani po12tém to není pravda. Stále je hodně nasáklý vodou, když ho zmáčknu, teče z něj. Děs, běs! Po vytřeni trvá dlouho, než podlaha uschne.
Dobrý výrobek, dobrá cena.
Hned po zakoupení byl vyzkoušen a uklidili jsme s ním celý domek. Funguje velmi dobře.
Lehký, flexibilní, volba ždímání záleží na mém rozhodnutí. Za mě super výrobek a velký pomocník.
Dobře se vytírá
Škoda ze u toho nebyl nahradní navlekP
0pravdu jsem spokojená
nadšená
Mám starší výrobek,tento je maličko vylepšený
Nevím jestli uchycení mopu suchým zipem bude lepší než u staršího typu na patentky.
funguje jak má
jednoduché použití
je kvalitní
Jednoduchost a pro rychlost při mytí podlah.
Používám tak 2-3 týdně.
Snadno ovladatelný
Způsob odstřeďování
nevyhovující máchání
Když dostanete jiný typ sady, než jste si objednali, nemůžete být spokojení.
Typ, který je nahoře na obrázku byl objednán, ale nebyl dodán.
Asi vhodné pro informaci na ČOI.
Předchozí typ byl lepší.
Pohodlny a dumyslny
Trochu drhne násada při rotaci během ždímání.
Lehká manipulace, dobře vytírá