Stavebnice LEGO Recenze LEGO The Botanical Collection 10349 Veselé rostlinky

Recenze LEGO The Botanical Collection 10349 Veselé rostlinky

Stavebnice LEGO Botanicals: Veselé rostlinky (10349) je zajímavý produkt, který děti od 9 let zabaví a zároveň rozvíjí jejich kreativitu. Sestava obsahuje 217 dílků, ze kterých si děti mohou postavit dva druhy rostlin – malý dračinec ve žlutém květináči a malou pileu v modrém květináči. Květináče jsou ozdobené kreslenými obličeji, což dětem umožňuje si samy rozhodovat, kterou rostlinu umístí do…

andynat29. listopadu 2025

mám to jako dárek

zdenusa.klusackova6. listopadu 2025

Krásné

kastovskyA3028. srpna 2025

Tento kousek je opravdu hezký. A perfektní pro páry. Kupoval jsem to pro svoji slečnu a každý jsme měly jeden květináč, který jsme mohli postavit. Vznikla z toho krásná vzpomínka a malý závod, kdo postaví ten svůj první. Lego udělalo radost a splnilo účel. Na to, že stojí pár stovek udělal větší radost než by udělala lego květina za tisíce.

lukas.macak11. června 2025

krásná dekorace vyměnitelné rostlinky mezi květináči snadná stavba rostliny nezvadnou a nemusí se zalévat :)

Menší set LEGO kytek v roztomilých květináčích. Dají se vyměnit květiny (nejsou na pevno)