Super stavebnice
Pár much se našlo, viz zahraniční recenze na youtube
Za mě super model do poličky:)

Super stavebnice
Pár much se našlo, viz zahraniční recenze na youtube
Za mě super model do poličky:)
Velmi pěkně a detailně provedený model; opravdu dokáže překonávat překážky a velká stoupání
nelze řídit ručně; ovládací aplikace funguje spolehlivě až po aktualizaci androidu a po odinstalaci a nové instalaci (po nějaké době je třeba opakovat); celkem náročné na konfiguraci mobilního zařízení
mechanicky výborné (pro LEGO je to asi samozřejmost); ovládací aplikace by snesla doladění a možnost ručního resetu.
Bylo to toužebné přání syna. A výsledek je prostě kouzelný. Lego jako vždy nezklamalo. Zábava při skládání,zábava při provozu hotového vozu. Okouzlené duše všech kolem. A navíc: kdo si hraje, nezlobí, i když už má přes třicet let.
Žádné jsme nenašli.
Na stupnici 1-100 je stoprocentní spokojenost.
Kvalita. Prostě Lego
Model jezdí hodně pomalu.
Je to velmi povedený model.
Super ,syn byl nadšený
Lego je osvědčená klasika.
Ještě nemáme dostavěno, ale za ta léta se nám stalo jen jednou, že chyběla 1 kostička.
Uzávěrka diferenciálu, dobré zpracování.
U Mercedes Zetros se seká řízení servo stuhne a musíte znovu načíst program. Není to příjemné , ovládání serva se seká na všech čtyřech vyskoušených nových mobilech. Vzhledem k ceně by to mohlo fungovat bez závad. Zklamání. Malý rejd.
+ Pohon 4x4 nebo 4x2
+ Uzávěrky diferenciálu