Darovala jsem jako darek a myslim,ze se velmi libil a udelal radost.model je velky ,pekny

Zábava na spoustu hodin, spousta technických vychytávek, v reálu vypadá mnohem lépe, než na fotkách.
Vynikající model
Cena je vyšší, ale plně odpovídá množství kostek a inženýringu za celým modelem.
Již nefunguje prémiová online sekce pro majitele.
Kvalita
Úžasné. Neskutečně zabalené. Ten pocit dokonalosti při sestavování se nedá popsat, to se musí zažít.
Zatím nerozbaleno vánoční dárek
Perfektně detailně propracovaný model
Doba sestavení.
Parádní dárek.
jako každé lego super. Radost ohromná.
Přestože je toto lego je poměrně drahé,přišlo v pomačkané krabici,ale to není chyba produktu. Obchod na toto ani neupozornil a vzhledm k tomu,že to byl dárek,tak to docela vadilo.
Všechny
Náročné a zábavné sestavování. Hezky a precizně zpracováno.
Skvělý design
Lego i pro dospělé
Na několik hodin úžasná zábava
Originál, který do sebe skvěle zapadá
Jednoduchý návod, který člověka dovede ke zdárnému výsledku
Některé kostičky v sadě scházely:( - není chyba e-shopu, ale výrobce
Cena
Za mne jednoznačně mohu doporučit.
Asi největší se stavebnice, se kterou jsem se setkal.
Zatím ještě nerozbaleno, je to dárek.
Líbí se mi :-)
Jsem fascinován provedením.
Bude chvíli trvat než se prokoušu návodem, vypadá to na celoroční zábavu.
Jo super
Jasně a přehledně, rychle a v pořádku = spokojenost!
Doporučujeme!
Dárek, zatím nerozbaleno.Lego nikdy nezklamalo.
perfektně propracovaný model
za posledních 6 měsíců jsem koupil několik stavebnic, ve všech chybělo dost dílků. v jedné dosti drahé chybělo 26 dílů což mi přijde dost. Lego díly sice pošle bezplatně, ale aby chybělo tolik dílů to je na nic
krásný model.
Krasny model
Parádně zpracovaný model, luxusní balení
Nádherný dárek, velká zábava.
Deset hvězdiček