Opravdu moc pěkný a velký set. Potěší všechny fanoušky Mandaloriana. Set je vhodný pro hraní i k vystavování.
Mandalorianská stíhačka třídy Fang má trošku zvláštní zpracování.

Mandalorianská stíhačka třídy Fang má trošku zvláštní zpracování.
Lego jako vždy
Som nesmierne rád že Legáči siahli aj po starších typoch stíhačiek zo série "TIE" ako napríklad "bomber" a tiež, v tejto recenzii hodnotený interceptor, ktorý sa od roku 2006 konečne dočkal (aj ja som sa dočkal) remaku. Má určite viac oku lahodnejších kriviek ako jeho predchodca, no našťastie nie je v kombinácii čierno - modrej, ale dá sa povedať že klasika od 2010 čierno - sivá a ešte jedna vec čo mňa osobne dojíma, pozitívne samozrejme a že je to pilot - ka. Áno, ženská tvárička:-)
Ono to nie je ani tak zápor, ako skôr mierne sklamanie. Ja si osobne myslím, že by spokojne aj samotný interceptor by mohol obstáť aj ako samostatný set, ale viac súčiastiok viac peňiažkov do vrecka Legáčom, žeby obchodná stratégia? ok beriem:-)
Teším sa na to, ako to budeme s mojím synátorom skladať a zabávať sa:-)