Skvělé pro rozvoj další hry s kostickami, pro 2.5 leteho syna výborný, hraje si s ní denně.

Děti jsou z něj nadšeny.
Podložka mi připadne úplně stejná jako LEGO Duplo 10980, pouze v jiném balení.
krásný dárek
Kosticky na desce krasne drzi, stavby deti jsou ted stabilnejsi
Deska je super. Mame 2 pro nase 2 deti a nemuzu vynachvalit, maji oddelene sve pracovni plochy a je klid :-)
+ pro velkou stavěcí plochu
Velká plocha na stavění.
Nejlepší zábava pro kluky i holky každého věku.
Velikost
Tenká podložka, bojím se, ze se snadno zlomi
užitečná věc
Pro vnuka, který dostal na Vánoce lego Duplo a Ježíšek zapomněl na podložku.
Jsem spokojená s rychlostí dodání, s pečlivým zabalením a krásným pexesem s auty.
Dostatečně velká, kostky dobře sedí.
Spoustu lidí kritizuje pružnost, že nelze přenášet těžké stavby, ano, nelze, ale pružnost má svůj smysl - při velikosti podložky by ji dvouleté dítě nechtěně rozlomilo hned. Takto ji rozlomí, jen pokud chce.
Velmi důležitá pomůcka, bez které si neumím hraní dětí představit.
Báječná podložka pro stavění. Syn spokojen.
dobrá podložka k vlastnej tvorbe z lego kociek
Vypadá dobře. Dcerka na ni bude moci přidělávat své výtvory a nebude jí to padat.
Vyšší pořizovací cena.
Dárek k narozeninám. Zatím nevyzkoušeno.
Podložku by měl mít každý,kdo má lego, naprostá pecka.
Super vec, usetri vela skladaciek :-)
Asi kupim este jednu :-)
Vnučka už má několik LEGO Duplo. Většina kostek se hodí ke všemu. Podložku už měla , ale hodí se.
Podložka je skvělá, naši malou lego strašně chytlo a podložka byla pro nás nezbytná ke stavění domků a věží.
Žádné zápory nemá
Dětem se lépe staví.