Krásná stavebice. Děti si s ní velmi vyhrají. Děti už měly postavené všechny varianty domu.

Kreativita.
Kompatibilita s ostatními stavebnicemi Lego Duplo.
V permanenci je denně.
Moc hezký
S Duplem máme dlouholeté "radostné" zkušenosti, domeček s příslušenstvím pomáhá v rozvoji komunikace, vztahů v rodině, sociálních her apod. Jsme s ním moc spokojeni.
Na Duplo nedáme dopustit :-).
Krásná stavebnice, spoustu kostek, drobností a vychytávek. Lze stavět různé varianty domečku.
Doporučuji! Vnučky jsou nadšené.
Hezka stavebnice.
Da se postavit hodne variaci.
Libi se mi tlumene barvy, ALE! u takhle malych deti, ktere se uci barvy si myslim, ze tyto vyblite odstiny nejsou vhodne. Male deti opravdu nepotrebuji vedet co je za barvu mintova. Neni to ani zelena, ani modra… ale hold mame trend vyblitych barev u vseho.
Cena - no jo, duplo. Kdo chce mit opicku, musi mit na bananky…
Domecek je zhruba stejne velky jako na obrazku na krabici. Tak nebudte prekvapeni, kdyz vysypete par pytliku s kostickami.
Urcite je lepsi mit dokoupenou velkou zelenou desku. Hrajeme si s tim na zemi, tak nam vsude mozne utikaji kosticky a na desce se hezky zafixuji.