Stavebnice LEGO Recenze LEGO Duplo 10875 Nákladní vlak

Recenze LEGO Duplo 10875 Nákladní vlak

LEGO Duplo Nákladní vlak je díky snadnému ovládání a spoustě interaktivních prvků vhodný i pro ty nejmenší. Děti se mohou stát strojvedoucím vláčku s motorem s technologií Push & Go – vláček lze uvést do chodu jemným postrčením dopředu nebo dozadu a zastavit přidržením nebo zvednutím z kolejí. Pomozte jim umístit na koleje 5 barevných akčních kostek, díky kterým vláček houká, rozsvěcuje a zhasíná…

6079070175. ledna 2025

Dárek zaujal i většího kluka,podporuje dětskou představivost.

vlkova3. ledna 2025

výborná stravebnice pro děti

zbytečně velká krabice, stačilo by poloviční balení

doporučuji, lokomortivu ovládá i 16 měsíční človíček, který ji nejen zapne i vypne, ale i položí na koleje (jen se to zatím pokaždé nepovede se všemi kolečky :-))

fidrovajana30. října 2024

Moc pěkný kvalitní vláček kompatibilní s ostatními stavebnicemi Duplo.

cejka.m81. února 2024

Měl by být vybaven akumulátorem s nabíjením

Registrovaný uživatel17. ledna 2024

kvalitni, zajimava

zuzana.lerchova12. ledna 2024

Vláček si z reklamy v televizi vysnil vnouček. Když ho našel pod vánočním stromečkem spolu s dalšími krabicemi (most, koleje), tak byl velmi nadšený a stále ho hraní si s touto stavebnicí baví. Koleje a další prvky malé dítě snadno sestavuje, dobře do sebe zapadají. Zvukové a světelné projevy oživují jízdu vláčku. Skvělé je propojení s mobilním telefonem. Zatím se vnouček ke hře vrací každý den, tj. asi 3 týdny.

Nevýhodou je jen, že koleje zaberou hodně místa, ale s tím jsme předem počítali.

Úplně úžasná hra kombinující skládačku lego a jízdu vláčku na baterie a spojení s mobilním telefonem. Moderní a skvělá hra, která zejména kluky určitě zaujme. DOPORUČUJEME. :-)

Registrovaný uživatel2. ledna 2024

Skvělá stavebnice pro děti, které chtějí v útlém věku, všechno dělat samy. Je velká a snadno se ovládá, díly jsou roztomilé, jednoduché ale i odolné. Obyčejná modrá kostka a myslíte si, že je to voda a šedá kostka může být kamen. Za mě krásně kreativní. Děti 3,5 a 1,3 roku byly nadšené a každý to umí ovládat sám.

Cena. Pokud zrovna netrefíte na akci, tak je cena příliš vysoká. A v návodu není zcela zřejmé kolik kolejí je potřeba pro okruh. Takže stavíte pokus omyl.

Registrovaný uživatel14. listopadu 2023

Nemůžu hodnotit je to dárek

Registrovaný uživatel7. listopadu 2023

Je to vánoční dárek pro vnuky,tak věřím, že udělá velkou radost.

Registrovaný uživatel9. října 2023

Veškeré stavebnice Lego jsou super a je obrovský výběr pro děti i dospělé všeho věku.

Registrovaný uživatel15. června 2023

interaktivní hračka, s kterou si vyhraje vnuk, syn, otec i děda :-D

Registrovaný uživatel6. dubna 2023

obdarovanému se líbí

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

variabilní trvanlivý produkt

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

vynikajici a super pro deti

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

Investice do této hračky se vyplatila. Děti 2,5 a 5 let moc baví nejen stavět koleje, ale hlavně umisťovat barevné interaktivní kolíky mezi pražce a sledovat co vláček udělá: zastaví, zahouká, začne couvat. Dokoupila jsem ještě Lego Duplo 1087 Doplňky k vláčku: Most a koleje, aby se dala postavit delší dráha z kolejí.

Snad jen vyšší cena.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2022

Zatím nerozbaleno, dárek

Registrovaný uživatel29. srpna 2022

Super hračka

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

Můj vnouček má rád vláčky. LEGO Duplo mají ve školce a chtěl ho mít i u mě doma. Tato stavebnice LEGO Duplo se velmi dobře sestavuje, má mnoho variant, pěkně mu pasuje do ručičky. Teď o prázdninách téměř denně. Věřím, že to bude při každé jeho návštěvě u mě.

Doporučuji, výborná stavebnice LEGO Duplo - nákladní vlak.

Registrovaný uživatel28. dubna 2022

máme další stavebnice tohoto typu, produkt používáme každý den, máme 2 vnuky 4 a 6 roků.

Registrovaný uživatel16. dubna 2022

Opravdu jednoduché ovládání, možnost ovládat přes aplikaci, aplikace dává možnost vidět z strojvedoucího a další hry takže si takhle dítě prohraje. Jednoduché na poskládání s malou pomocí zvládne i dítě.

Musí se vyměňovat baterie škoda, že se nedá dobíjet.