Více variant stavění

Více variant stavění
Zábavné
něžný lego pro vnučku
Rychle doručení
Jsem ráda, bude velká radost o vánocích.
Darek
Zatím nelze hodnotit, jde o dárek k vánocům pro vnučku
Nemohu zatím hodnotit zakoupeno jako dárek
Že stejných dílků se dají složit postupně 3 zviratka.
Výborná stavebnice
mam to jako dárek k narozeninám
Dárek k vánocům.
vanocni darek
Krásná ,tvořivá hračka
Stavebnice LEGO jsem zakoupila vnučce k Dětském dni. LEGO, jako vždy mělo velký úspěch, a králíček obzvláště. Nadšení je o to větší, že lze z jedné stavebnice sestavit 3 různá zvířátka. Stavebnice nemá chybu.
Velký úspěch a spokojenost. Více takových stavebnic.
Roztomilost
Vnučka miluje králíky, zakoupili jsme králíkárnu a dostali 2 živé králíčky. Za vysvědčení vnučka dostala lego s králíkem a měla z něho obrovskou radost. Králík je velmi krásný, stavebnice je bezva nápad. Nyní je králík vystaven s ostatními produkty Lega v pokojíčku.
Vnukovi jsem za vysvědčení objednala Avatara. Byl rovněž nadšený.
Super nápad s králíkem. Možná by děti uvítaly i jiná zvířátka. Rovněž Avatar dnes frčí, po zážitku z kina bylo Lego dobrým nápadem.
téměř klasika jako u jiných stavebnic LEGO
Poprvé za moji práci s LEGEM - asi 20 let - se stalo že dva díly nedrželi spojené, konkrétně šlo o půkulaté tváře králíka, které nedržely na hlavě. Padaly a musel jsem je přichyit izolepou. To se mi stalo poprvé v životě.
Celkově spokojenost.