Stavebnice LEGO Recenze LEGO Classic 11030 Velké balení kostek

Recenze LEGO Classic 11030 Velké balení kostek

Se stavebnicí LEGO Classic Velké balení kostek (11030) si užijete spoustu hraní. Přináší totiž spoustu barev a neomezené herní možnosti pro děti od 5 let. Stavebnice obsahuje velkou spoustu výrazných kostek LEGO – zejména pak původní, velmi oblíbenou kostku 2x4. Součástí jsou také návody na stavění zábavných modelů, včetně auta, glóbusu, květiny, srdíčka, kytary, domku, smajlíku, papouška, psa…

mariekrzinova14. ledna 2025

Je to skvělá sestava, konečně můžeme postavit dost veliký dům s garáži i pevnou střechou.

kbittmanova9. ledna 2025

kreativní výborná hračka, která nepotřebuje reklamu

samozřejmě doporučuji

tana.kutalkova3. ledna 2025

Je tam hodně kostek, podporuje to kreativitu dítěte. Kostky jsou pěkně barevné, hezky se kombinují. Jsou tam i pěkné návody na složení různých věcí. Používá se 2x týdně.

Skvělý výrobek!

majka.kabelova30. prosince 2024

děti staví dle vlastní fantazie

Registrovaný uživatel23. srpna 2024

Spousta základních kostek, vhodné pro stavění skulptur.

Registrovaný uživatel18. srpna 2024

Nekonečné množství možností stavění

Radek.Strnka12. dubna 2024

Velké množství kostek

Blanka K.8. ledna 2024

Chtěla jsem pro vnučky základní sestavu. Mile překvapila barevná pestrost.

Registrovaný uživatel5. června 2023

Super veľké balenie kociek. Tento balík sa mi zapáčil, lebo som hľadala len kocky, z ktorých sa dá vytvárať podľa svojich predstáv. Obsahuje aj návod na poskladanie ľahších nápadov, podľa ktorého môžu skladať aj 5 ročné deti. Páči sa mi aj farebná škála kociek. Lego bolo narodeninový darček pre 5 ročné dvojičky. Spokojnosť!

Odporúčam tento produkt.