bezdrátový černý reproduktor
malý
Je to fajn reproduktor. Není velký a nemá zbytečné věci na víc. Prostě hraje buď přes Bluetooth nebo kabelem.

Lamax Sentinel2 je reproduktor s dobrým zvukem, dlouhou výdrží baterie a odolnou konstrukcí, který vyhovuje pro běžné použití doma i venku. Přestože má omezené funkce při přehrávání z SD karty a méně výrazné basy, jeho výkon a kvalita zvuku převážně uspokojují potřeby uživatelů.
bezdrátový černý reproduktor
malý
bluetooth
výdrž baterie
Pěkný bezdrátový reproduktor čistě v černé barvě. Na poslouchání hudby z mobilu nebo i notebooku super
hraje dobře
jde snadno propojit i s počítačem
Bezdrátový reproduktor na hudbu.
bluetooth reproduktor
Reproduktor mám rád na poslech hudby přes mobil. Je to super i na venek.
cena
zkušenosti ostatních
kvalita zvuku
vynikající výdrž baterie
Zatím jsem zkoušel dvakrát, ale kvalita zvuku dobrá a super výdrž baterie. Měl jsem to na grilovačce puštěné asi 7 hodin tak na 2/3 hlasitosti a ještě zbývá nabito asi na 70%
rychlé automatické párování
Dobře fungující bezdrátový reproduktor za slušnou cenu.
Super reproduktor za nízkou cenu. Hraje dobře a jsem plně spokojený.
jde připojit přes bluetooth nebo kabel
Reproduktor používám doma u PC. Nejdříve jsem chtěl koupit bedny, ale pak jsme si to rozmyslel. Ty zabírají hromadu místa a takhle bezdrátový reproduktor můžu použít i s mobilem.
na venkovní posezení, hraje velmi pěkně, za ty peníze, velmi dobré.
možná jen trochu více basů, ale u tak malého zařízení to asi jinak nejde.
velmi často
Používám k notebooku místo repráčků. Ozvučí celý byt. Někdy i vynesu na zahradu (pohodím ho kamkoliv), kvalitní přenos do 10m přes zeď. Výkon naprosto dostatečný. Navíc se mi líbí a ovládání je opravdu prosté.
Za málo peněz hodně muziky :o)
Hraje překvapivě hodně hlasitě a krásně čistě, takže dobrý, jen to ovládání je drobet "kostrbatý"
Co mě ale dost mrzí, je to že se nedá listovat v SD kartě.
Jediné co je možné, je přeskakovat postupně jednotlivé písničky, což je při pužítí objemnější karty téměř nemožné.
Toto považuju za opravdu velikou chybu a popravdě, kdybych to věděl dopředu, poohlídnul bych se u konkurence.
kvalitní zvuk
moc velké automatické nastavení hlasitosti
Fajn celkem malý reprak. Používám k ntb místo interního který je slaby
Neslouzi jako handsfree, není radio, neslouží jako powerbanka. Teď bych šla do.mensiho modelu téže značky, který má hf a rádio.
Dlouhá výdrž,nevadí když zmokne a hlavně super hraje.Překvapilo mě že hraje i z paměťové karty.
Za ty peníze kvalitní produkt.
Výdrží hrát po celý den na jedno nabití.Hraje dobře.
Plně vyhovuje mým požadavkům.
výdrž
hraje dlouho a celkem dobře
Krásný zvuk. Dlouha vydrž. Přes USB -C kabel lze přenášet audio z NB . Super.
slušný zvuk
robustnost (používám na stavbě)
výdrž akumulátoru - i v mrazech mi to zvládlo hrát celý den
pro přehrávání z u-SD karty by to chtělo funkci random (vyřešil jsem přendáním karty do mobilu a poslechem přes BT)
rozumná cena
Připojuji ho kabelem k pc a na filmy a písničky mi vyhovuje. Supr koupě.
Plechový zvuk.