Druh whisky japonská, 43 %, 0,7 l, zrání 24 let, dárkové baleníWhisky Kujira Ryukyu vzniká destilací výběrových zrn rýže a zraje v sudech po bourbonu více než 24 let v Kumesen Shuzo na Okinawě, na nejjižnějším cípu Japonska. Jedinečná japonská whisky tropického stylu má díky teplému klimatu silnější aroma a výraznější chuť.
Whisky Kujira Ryukyu vzniká destilací výběrových zrn rýže a zraje v sudech po bourbonu více než 24 let v Kumesen Shuzo na Okinawě, na nejjižnějším cípu Japonska. Jedinečná japonská whisky tropického stylu má díky teplému klimatu silnější aroma a výraznější chuť. Rýže poskytuje nádherný chuťový profil, který se odlišuje od svých sladových protějšků a vytváří osvěžující volbu pro milovníky destilátů.