Osvědčený spisovatel
Dobrá koupě
![Recenze Království - Jo Nesbo (2020) [E-kniha] Kniha Recenze Království - Jo Nesbo (2020) [E-kniha]](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_gV_j/0HHUL9.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)
Osvědčený spisovatel
Dobrá koupě
krásně psané, čtivé, vtáhne vás to děje
Moc se mi kniha líbila, není to klasická detektivka, je neuvěřitelně napínavá a ten konec.
Pro mne žádné zápory nemá, mám ráda všechny knihy Nesba.
Skvělá kniha, doporučuji.
Nesba čtu. Není to jeho nejlepší ani nejhorší co jsem četla.
Příjemně napínavý.
Oblíbený autor, ani teď nezklamal.
Čte se to velmi rychle a snadno
Kniha má spád. Výborně se čte.
Úžasné. Nedalo se přestat číst!
Styl vyprávění je velmi působivý, vlastně velmi kruté činy poklidně zvolna plynou
a je to velmi působivé, musím se opakovat.
Byla jsem velmi spokojená.
Mohu doporučit těm, kteří mají tento žánr rádi a rádi si přečtou kvalitní knihu.
kniha v papírové podobě
nezáživný a poměrně nezajímavý příběh-(zatím mám přečteno cca 3/4 stránek),na rozdíl od předchozích titulů,které byly napínavé a děj měl spád. Škoda!
Rozmyslím si,zda investovat do dalšího titulu tohoto autora,možná je to náhoda?
Zajímavé čtení. Zase trochu něco jiného.
super od první stránky
Velmi poutavé vyprávění, dobře vymyšlená zápletka.
Velmi čtivé
Zajímavé téma, některé postavy románu dobře vykreslené
Nesbo - stačí
Kupte si jí, stojí to za to..
Tak tohle byla vážně jízda !Strhující děj,ani chvilku vám nedá vydechnout, pořád jste v napětí.Tohle je prostě kniha ,kterou musíte přečíst najednou.
Od J. Nesboho jsem četl vše, co česky vyšlo... Série Haryho Holea i Doktora Proktora jsou perfektní! Macbeth a Lovci hlav se mi moc nelíbili, ale Království je perfektní!! Naprosto jiné než sedmnáct jeho předešlých knih a přesto SKVĚLÉ!!!
Zápory nejsou! I když jsem měl velká očekávání, Království je stejně předčilo!
Doporučuji fanouškům Joa Nesboho (skloňuje se to takhle, že?) i čtenářům, kteří se s jeho bezmeznou představivostí a brilantním stylem ještě neseznámili...!
Čtivý příběh, postupně narůstá napětí, čekáte, jak to vlastně skončí.
Mám radši Harry Holea, ale v lockdownu přečtu i všechny další knihy od Nesbo :-)
Mam od Jo Nesba precteno vse, co bylo prelozeno. Tahle knizka byla ze vsech nejhorsi. Obsah me nedrzel v napeti, jak jsem u jeho knih zvyklá. Napinavy děj je az nekde od 450strany.
Velmi napínavá krimi od krále detektivek. Jiná než Harry Hole, překvapující. Bohužel jsem to ještě nedočetla.