Recenze Kojibakers Miso degustační sada polévek shiitake/kimchi/zelná/červená/česneková/kari/chilli/s řasami 8x 150 g

Degustační sada polévek Kojibakers Miso nabízí rozmanitý výběr chutí, které mohou obohatit váš jídelníček. Sada obsahuje osm různých druhů polévek: shiitake, kimchi, zelnou, červenou, česnekovou, kari, chilli a s řasami. Každá polévka je balena v praktickém balení o hmotnosti 150 g, což je ideální porce pro rychlé a snadné jídlo. Celková hmotnost sady činí 1200 g, což poskytuje dostatek…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 17 recenzí pomocí Seznam AI

Degustační sada polévek Kojibakers Miso nabízí možnost vyzkoušet různé varianty a vybrat si ty nejchutnější. Zákazníci oceňují rychlou přípravu, přirozenou chuť a skladnost balení. Někteří však zmiňují, že polévky chutnají příliš podobně a jedna porce nestačí jako plnohodnotné jídlo. Pro ty, kdo hledají rychlou a zdravou svačinu, je produkt vhodný.

• Možnost ochutnat různé varianty před nákupem většího balení
  • Rychlá a jednoduchá příprava
  • Dobře se rozpouští
  • Výborná a přirozená chuť
  • Skladné balení a vhodné i pro použití v práci
  • Polévky chutnají téměř identicky
  • Jedna porce nezasytí jako plnohodnotný oběd
  • Pro některé příliš slaná chuť
  • Vyšší cena vzhledem k množství

v.krnak12. června 2026

Možnost ochutnat různé varianty, všechno funguje přesně podle popisů na webových stránkách.

Na žádné jsem nepřišel...

Spokojenost, držím Vám palce do dalších dnů.

krysalada6. června 2026

Dobře se rozpouští. Chutná dobře.

Trochu víc slaná chuť.

Jsou dobré, snadno se rozpouští, ale mohly by být méně slané.

blahusova19734. června 2026

Divne to chutí,ale za mňa super, určite radšej si dám niečo zdravé v práci a nemusím si zaliať vifonku

Nemám zatiaľ

Za mňa miso polievky sú super

vera.kunovova1. června 2026

teprve čekám, těším se na první polévku

bylo mi doporučeno z několika stran

a.lachman28. května 2026

Líbí se mi nápad - rychlý, ale zdravý a výživný "oběd", skladné balení, poměrně dobrá cena. Co se týče praktičnosti, tak je produkt super.

Polévky chutnají všechny téměř identicky, prostě jako miso. Kdybych si vedle ve vodě rozmíchala miso pastu, tak se zavřenýma očima asi nepoznám rozdíl. A upřímně se mi moc nechce jíst každý den to samé. Jedno balení by mělo být na 3 porce - ok, ale ta jedna porce mě opravdu nezasytí. Věřím, že je lepší si ke svačině dát tuhle polévku než třeba sušenku, ale jako oběd mi to prostě nestačí.

aneta.p19. května 2026

Objednávala jsem pro dceru, ta je spokojená.

mkollerova6. května 2026

Chuť vynikající a vše přesně odpovídá, jak je uvedeno na webu.

filajozef23. dubna 2026

Zatiaľ sme ochutnali cesnakovu a shiitake. Sú lahodné a aj organizmus cíti že sa v ňom "upratuje".

lenka21. dubna 2026

Rychlá příprava

jsem nenašla

skvělý vyrobek

jakub.zajic8. září 2025

V celku fajn chuť

Nejsem zvyklý používat, nevzpomenu do na to často

lada24. května 2025

jako ochutnávací sada super, tak jsem si mohla vybrat opravdu co mi vyhovuje do dalších nákupů

maria.zelenakova19. května 2025

prijemna a prirodzena chut - zatial odskusana iba zelna a "cervena"

na moj skolsky plat trochu nad pomery, ale to nie je vas problem

zatial OK

zuzana.balage18. března 2025

výborné, ak si chcete spraviť prehľad o chuti, konzistencii, použití... - čo bola moja potreba. Produktu je dostatočné množstvo na odskúšanie, a zároveň je to skladné. Otestovateľné aj v práci.

helud786. března 2025

Některé mi chutnají víc některé méně,ale díky tomuto setu vím jakou si příště objednat

Ivana27. února 2025

Zatím jsem ochutnala červenou a výborná.Už teď vím,že mi budou chutnat i ostatní.

evaoggero4. února 2025

Fajn set.. Rychla polievka

kasparovapetra21. října 2024

je super ochutnat každou polévku a pak si objednat ty, které člověku nejvíce chutnají.