Hmotnost 200 gEnzymatická rýže v Bio kvalitě určená k dalšímu zpracování pro výrobu tradičních japonských potravin jako je miso, shiokoji, amazake apod. Po namixování nebo namletí na mouku lze použít pro rychlé „staření“ masa.
Enzymatická rýže v Bio kvalitě určená k dalšímu zpracování pro výrobu tradičních japonských potravin jako je miso, shiokoji, amazake apod. Po namixování nebo namletí na mouku lze použít pro rychlé „staření“ masa.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 100%
Hodnocení: 100%
9 recenzí
5
9x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
alena.menclova11. března 2025
Hodnocení: 100%
Ještě nevyzkoušeno.
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel13. září 2024
Hodnocení: 100%
Mlsám jen tak, jako zdravou mňamku, ale dělám z ní i sladkou rýži, tak jak bylo uvedeno v návodu. Tato sladká rýže dokonce chutná i manželovi. Jinak se mi líbí celkově filozofie Kojibakers, proto budu určitě kupovat dál.