Figurka Recenze KiK KX6188 sada plastových vojáčků s příslušenstvím 307 dílů

Recenze KiK KX6188 sada plastových vojáčků s příslušenstvím 307 dílů

Vojenská sada přesně pro chlapce, kteří si rádi hrají na vojáky. S touto sadou lehce vytvoří dvě armády a můžou rozpoutat společnou válku. Sada obsahuje vojáky, zbraně, tanky, letadla, ponorky, děla, budovy, stromy a mnoho dalšího příslušenství. .

Registrovaný uživatel5. prosince 2024

Je to dárek, který je překvapení

Registrovaný uživatel24. července 2023

některé figurky a zbraně byly vcelku dobře provedené dětem se po počátečním zklamání nakonec figurky a zbraně celkem zalíbili

- skoro polovina figurek byla nekvalitně vylisována (jako by je přejeli lisem) - velikosti vojáčků byly různé - některé položky byly vyrobeny pouze obrysově, např. letadla, zatímco jiné položky byly provedeny kompletně, např. auta - první den se ulomila ručka kufříku pro ukládání figurek - nepoměr ceny a kvality

Děti byly nakonec vcelku spokojené, ale rodičům bych takovou kvalitu nedoporučoval

Registrovaný uživatel18. června 2023

Figurky špatně zpracované , některé byly placaté jako kdyby je přejel tank. Tanky taky nic moc, musela jsem je přitisknout k sobě.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Protože si je vnuk přál pod stromeček. Hraje si s vojáčky často.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2022

Vojáčky jsem vrátila, jejich kvalita byla nevyhovující.

Registrovaný uživatel13. října 2022

Polovinu jsem musel vyhodit - zmetky

V žádném případě nedoporučuji

Registrovaný uživatel8. července 2021

Produkt jsme zakoupili pro vnuka a ten si s vojáčky hraje každý den.Vymýšlí si různé bitvy a tím,že sada obsahuje dva druhy vojáčku, tak může vytvořit dvě armády.

Vnukovi se tito vojáčci a příslušenství velice líbí a hraje si s nimi každý den. Doporučuji k zakoupení tuto sadu. Je velice variabilní.