Recenze Kéž by to naši četli: Kniha pro každého rodiče - Philippa Perry (2020, brožovaná)

Každý rodič si přeje, aby jeho dítě bylo šťastné, a nechce to pokazit (tak jako to pokazili jeho rodiče) - ale jak na to? V této poutavé, chytré a vřelé knize vám zkušená psychoterapeutka Philippa Perryová řekne, na čem opravdu záleží a jakému chování je důležité se vyhýbat – zásadní pro a proti v rodičovství. Její příběh začíná u rodičů samotných, u toho, jak se v minulosti utvářela a vyvíjela…

4 recenze

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

Perfektní kniha, kterou by si měl přečíst každý rodič. Rozhodně každý, který nechce přenášet své starosti a trauma z minulosti na dítě.

Měkká vazba - knihu otevíráte celkem často, je to těžší čtení (semi-odborné), nedá se přečíst na ráz a vracíte se zpátky ke kapitolám, takže se velmi rychle zničí.

Registrovaný uživatel5. dubna 2021

Kniha se pěkně čte. Určitě všem doporučuji k přečtení.