velmi chutný

Kevin Levrone Anabolic Iso Whey 2000 g je protein s převážně pozitivním hodnocením chuti a účinku, avšak u varianty snickers se objevují výrazné výhrady k chuti a složení. Produkt vyhovuje těm, kteří hledají vysoký obsah bílkovin a dobrou rozpustnost, ale kupující by měli zvážit cenu a očekávání od konkrétní příchutě.
velmi chutný
chut a výkon
Mohu vřele doporučit
Super složení a chuť
Od snickersky to má daleko
Výborná chuť
Příchuť skvělá
Mám už po třetí a nikdy nezklame
Viditelné výsledky
Low calories, high protein, taste good.
Recommended product, good taste.
Jediné plus je 85G bílkovin, ale jestli úmyslně nelžou a nepíšou tam něco, co tam nění, jako s tou příchutí..
Když bych chtěl kakao koupím kakao ne snickers... To si raději koupím za 350 korun obyč protein a namixuji si tam tu snickersku sám...
Předražená komerční značka o Vánocích stál kolem 1200-1400 a těšil jsem se, že opravdu budu pít snickers... Jak já jsem se mýlil... Nejen, že chut nemá se snickers nic společného a nikdo o tom nikde nepíše, protože koukám, že lidem stačí málo. Taky, když se podíváte na obsah, tak sice je s příchutí, ale v zadu na etiketě nemáte nic.. jen kakao a káva..
Odporný drahý hnus
Skvělá rozpustnost i chuť.
Dělá to co má
Chut
Chuť,, zloženie
Dávám před tréninkem a po tréninku. V těle pracuje výborně.