Recenze Kdo jsme: Obecná teorie vědomí, času, prostoru a bytí: Karel Kostka Cubeca

Odkud se vzal svět a život? Jaký je vztah mezi lidským vědomím a bytím, prostorem a časem? Přesahuje globální inteligence chápání našeho smrtelného mozku? Kde se skrývá věčnost a jak souvisí s relativitou času? V knize plné ohromujících tvrzení a argumentů autor uvádí čtenáře do tajemství existence, dotýkajícího se samé hranice lidské představivosti.

winterstorm99928. listopadu 2024

Nenašla jsem snad žádné.

není to v pravém slova smyslu kniha, ale soubor takřka nesouvisejících výkřiků. Co se týče obsahu, jsou to většinou bludy.

Registrovaný uživatel27. března 2022

Fajn pro rozšíření obzoru

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Pěkně a relativně jednoduše psané. Velmi zajímavé pohledy na všeobecně uznávané skutečnosti, které možná nejsou takové jak se zdají.

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

pan Karel Kostka je záruka kvality

Registrovaný uživatel9. srpna 2021

Zajímavě, inteligentně napsáno

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

není to zábavné čteni, chce o tm hodně přemýšlet

doporuščuji

Registrovaný uživatel11. listopadu 2019

Výborná kniha. Doporučuji všem, kterým je málo to, co mohou vidět pouze očima. Mám pohled na bytí podobný jako autor knihy. Bylo pro mě fascinující zjištění, že nejsem v této věci sám. Velmi rád bych se s autorem osobně setkal.