Recenze Karty vědomé duše - Kim Dreyer

Recenze Karty vědomé duše - Kim Dreyer

Karty vědomé duše oslavují přírodu a uctívají božské ženství ve všech jeho podobách: od anděla přes vílu, bohyni, dívku a matku až po stařenu. Jsou nástrojem, jehož prostřednictvím se duše, andělé a rádci budou moci dotknout vašeho srdce. Byly vytvořeny s úmyslem citlivě a láskyplně s vámi sdílet moudrost Vesmíru a rady v něm ukryté. Záměrem těchto karet je také probudit ve vás uvědomění sama…

Registrovaný uživatel17. srpna 2023

Prostě si je zamilujete.

Registrovaný uživatel16. října 2022

Nádherné kresby, užitečné afirmace

Menší karty, z mého pohledu vhodné na procvičení intuice. Srozumitelné texty v knize pro orientaci významů. Jsem s nimi naprosto spokojená, prohloubily můj zájem o karty obecně.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2021

Takovéto produkty si vybírám intuitivně, a totéž doporučuji všem. Vždy si vás přitáhnou karty, které s vámi "chtějí pracovat", když se necháte vést... Prostě si přivolají vaši pozornost. Karty Vědomé Duše používám při svých terapiích, když je to třeba, když vím, že to někomu pomůže. Obrázky jsou krásné, s Duchem přírodních sil. Krásně promlouvají. Děkuji za ně.

Karty Vědomé Duše doporučuji těm, se kterými zarezonují, ke komu promlouvají.

Registrovaný uživatel5. května 2021

Jedny z nejlépe "promlouvajících" karet. Krásné obrázky. Příručka v češtině je super.

Oproti originálu jsou o dost menší. Kvůli zmenšení jsou i malinko oříznuté původní obrázky. Uvítala bych větší a pevnější provedení.

Registrovaný uživatel31. března 2021

Nádherné karty, velká spokojenost.

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Baví mě jak jsou malé a zároveň krásně namalované. Nosím je stále při sobě. Doporučuji

Registrovaný uživatel23. října 2019

Krásné obrázky. Škoda, že jsou karty tak malé.

Jsou malé.