Čeština, počet stran 79, rok vydání 2019, brožovanáBrožurka přináší zasvěcené články o vztahu permakultury a tradičního extenzivního ovocnaření a o tom, co nového permakultura v tomto oboru nabízí. Přispěli do ní naši přední permakulturisté a přírodní sadaři jako Dominik Grohmann, Jaroslav Svoboda, Katka Horáčková a další.
Informace o Jedlý les: Permakulturní sadaření a ovocnaření - Eva Hauserová (2019, brožovaná bez přebalu lesklá)
Popis
Brožurka přináší zasvěcené články o vztahu permakultury a tradičního extenzivního ovocnaření a o tom, co nového permakultura v tomto oboru nabízí. Přispěli do ní naši přední permakulturisté a přírodní sadaři jako Dominik Grohmann, Jaroslav Svoboda, Katka Horáčková a další.
Čtenáři zde dostanou přehled aktuálních trendů pro časy klimatických změn a sílícího sucha, mohou také srovnat různé názory na otázku, zda dávat přednost tradičnímu roubování osvědčených odrůd na podnože, nebo zpravokořeňování. Podrobně se věnujeme vytváření lesní zahrady - jedlého lesa, což je nejtypičtější model řešení permakulturního pozemku, kde je zastoupeno více rostlinných pater. Nechybí ani přehled osvědčených tipů na sadaře a školky v různých oblastech ČR.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 95%
Hodnocení: 95%
4 recenze
5
3x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Registrovaný uživatel20. března 2021
Hodnocení: 80%
Brožurka mě trochu zklamala, podle názvu jsem očekávala zejména komplexní informace o jedlém lesu. Obsahu však více odpovídá spíš podtitul: permakulturní sadaření a ovocnaření.
Doporučuji před koupením prolistovat, pokud narozdíl ode mne máte tu možnost.