Recenze JBL Charge 5

Vezměte si párty s sebou bez ohledu na počasí. Reproduktor JBL Charge 5 poskytuje odvážný zvuk JBL Original Pro Sound s optimalizovaným měničem dlouhé exkurze, samostatným výškovým reproduktorem a basovými měniči JBL s dvojitým pumpováním. Až 20 hodin přehrávání a šikovná Powerbank, díky které budou vaše zařízení nabité, abyste mohli mít párty po celou noc. .

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 139 recenzí pomocí Seznam AI

Reproduktor JBL Charge 5 nabízí kvalitní zvuk, silné basy a odolnost vůči vodě a prachu. Uživatelé oceňují jeho mobilitu a výdrž baterie, i když při vysoké hlasitosti se výdrž snižuje. Kritika se týká absence některých funkcí a příslušenství v balení.

• Kvalitní zvuk
  • Silné basy
  • Dobrá výdrž baterie
  • Odolnost vůči vodě a prachu
  • Kvalitní zpracování
  • Snadné připojení
  • Zkreslený zvuk při maximální hlasitosti
  • Chybějící poutko na zavěšení
  • Absence FM rádia
  • Absence 3.5mm jack vstupu
  • Absence nabíječky v balení

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Jedná se o odolný a kvalitní reproduktor, který můžete vzít na jakékoliv místo, kde chcete zrovna také poslouchat hudbu. Svým provedením v 9 barvách najde zalíbení asi u každého. JBL Charge 5 seženete asi za 4 800 Kč, což vám může připadat hodně. Je nutno ale říct, že se jedná o opravdu kvalitní reproduktor, který díky svému provedení (voděodolnost, prachuodolnost) zvládne udělat party všude. Navíc má vcelku malé rozměry a dlouhou výdrž baterie. Pokud už ale jste majitelem například JBL Charge 4, řekli bychom, že kupovat novější verzi se asi o tolik nevyplatí. Pokud naopak máte nějaký menší nebo levnější reproduktor, tento si zamilujete.

Více na CoVybrat.cz

odolnost vůči vodě

odolnost vůči prachu

výběr z 9 barevných provedení

režim PartyBoost

při vyšší hlasitosti nižší kvalita zvuku

vyšší cena

Techarena
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Techarena

JBL Charge 4 je považován dodnes za jeden z nejlepších bezdrátových reproduktorů své kategorie. Nový Charge 5 má tedy před sebou nelehký úkol překonat skvělou pověst svého předchůdce. Podle mě se mu to o prsa povedlo, jen pro to musel trochu “zextrémnět”. Začneme tím očividným, co jsem naznačoval hned v úvodu. Charge 5 je vylepšený Charge 4, ale zároveň také tak troch...

Více na Techarena

Super zvuk

Lumír20. února 2026

JBL zvukem nezklamalo

starší model, pomalejší nabíjení

celkem spokojenost, dobrý poměr cena - výkon.

maresradek16. února 2026

super zvuk

klimeslada17. ledna 2026

rozumné rozměry při dobrém zvuku

Doma již jeden máme a tak syn věděl co kupuje na základě zkušenosti. Dobře hraje a příjemně basuje.

Varianta maskáčový
beutel2. ledna 2026

TOOOP

ceplickyladislav8. října 2025

Přesně jak jsem očekával

Ta výdrž baterie co uvádějí tak v žádném případě ani čtvrtinu

kucejgimen10. září 2025

kvalita zvuku a výdrž baterie

koudelkova21. srpna 2025

Velmi dobrý zvuk Slušná výdrž Jednoduché ovládání Poměr cena/výkon

MSmetka13. srpna 2025

Vše OK doporučuji.

Ivan19. července 2025

Kvalitní zvuk a výkon basů výnikající i při hlasité úrovni.

Mám starší reproduktor JBL Charge 4 již několik let,který používám v práci a hraje stále výborně.Nový JBL Charge 5,který jsem zakoupil využívám doma.Reproduktory jsou jednoduché na ovládání a hlavně se dají použít jako power banka.

Varianta šedý
krcmapavel17. července 2025

Do dvou hodin od připsání platby balík u kurýra. To není nikde ani u Alzy. Neskutečně. Další den jsem měl JBL Charge 5 doma. Nejnižší cena dle heuréky i zboží.cz Ochota prodejce - zalíbila se mi jiná barva reproduktorů a i po připsání platby mi ji vyměnil.

Skvělý nákup za super peníze s extra rychlou dobou dodání.

Varianta červený
chudasek8815. července 2025

Super hraje

emailsabi8. července 2025

Krásná barva Super zvuk

Varianta růžový
danielrakaczky27. května 2025

Skvělý zvuk, dlouhá výdrž, odolnost vůči vodě, hezky vypadá.

Mrzí mě politika JBL kdy nelze spárovat různé tipy reproduktorů mezi sebou, například Charge 5 nelze spojit s Charge 5 wifi i když se zdají stejné.

epapez27. dubna 2025

Kvalita

nofrendzon22. dubna 2025

Dobrý zvuk, nízká hmotnost, snadné použití.

Varianta zelený