Kniha Recenze Jak získávat přátele a působit na lidi - Dale Carnegie (2024) [E-kniha]

Recenze Jak získávat přátele a působit na lidi - Dale Carnegie (2024) [E-kniha]

Kniha Jak získávat přátele a působit na lidi zaujímá významné místo v historii knižního trhu jako jeden z mezinárodních bestsellerů. Splnila očekávání mnoha lidí a její zásady stále platí. S legendárním Dalem Carnegiem vybřednete z rutinních postupů, získáte nové ambice. Dozvíte se, jak kritizovat, a přesto zůstat oblíbení.
Porovnat ceny 260 Kč

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Kniha se mi četla jedním slovem báječně. Ačkoli má 230 stran, čte se sama. Krásné jednoduché příběhy, příklady, poučky, tvrzení a hlavně závěry. Zkrátka jednoduchá pravidla, která nám skutečně mohou pomoci snáze dosáhnout toho, čeho si žádáme.

Více na
dkotrc11. prosince 2023

Ano chtěla jsem si ji koupit, ale obchod knihu neměl, tak jsem si ji bohužel nemohla koupit. Těžko se hodnotí něco co nemáte. Přeji hezký den

Registrovaný uživatel14. června 2021

Jedna z prvních koučovských knih osobního rozvoje vůbec, na téma jak asertivně jednat s lidmi a mírnit spory a nedorozumění. Klasické dílo.

Registrovaný uživatel16. března 2021

Skvělá kniha. Jsem s ní velmi spokojená. rozhodně bych ji doporučila lidem, kteří se zajímají o osobní rozvoj nebo chtějí si rozšířit obzory v oblasti lidského chování.

Registrovaný uživatel21. září 2020

Skvělá kniha, která ukazuje jiné způsoby, jak mluvit s lidmi, než které se učí dnes. I když je napsaná před mnoha lety, tipy fungují. Jedná se většinou o formu vyprávění nějaké ho příběhu, kdy na příkladech vidíme, jak se to má a jak se to nemá dělat.

Registrovaný uživatel22. ledna 2020

Cte se jednim dechem. Univerzalni navody pro jednani s lidmi v zivote, ne nutne pouze v businessu. Libi se mi kratke shrnuti na konci kazde kapitoly.

Ze starsi doby,ale presto stale platne navody, jak na to.