Lehký
Za deset dnů hlasí chybu E02

Běžecký pás inSPORTline ZenRun Noon 28905 je vhodný pro domácí použití, zejména pro chůzi a lehký běh. Vyniká tichým chodem, skladností a jednoduchým ovládáním, ale u vyšších postav může být běžecká plocha příliš krátká. Někteří uživatelé zmiňují poruchy motoru, což ovlivňuje spolehlivost produktu.
Lehký
Za deset dnů hlasí chybu E02
Je to opravdu dobrý pás, chodí se mi dobře, snadno se ovládá a dobře tlumí nárazy.
Ovládací madlo bych udělala vyšší, nemám dobrou stabilitu a musím se přidržovat, takže vyšší madlo by bylo fajn.
Po dlouhém váhání jsem si pořídila tento pás, protože už mám téměř 72 let a musím se pohybovat, alespoň takhle, když nemůžu ven jít se projít. A jsem ráda, že jsem to udělala.
Jedním slovem super!
Sestavení během chviličky, dobrá manipulace, za mě spokojenost.
Možná by byl lepší delší kabel, ale to se dá lehce vyřešit prodlužkou.
Jsem žena s výškou 167 cm. Dostačující k chůzi i běhu v běžném domácím prostředí. Je těžší, ale dá se s ním manipulovat. Ovládací prvky jsou velmi jednoduché. Je-li v provozu (v uzavřené místnosti), v jiném pokoji ani neví, že běháte. Sousedi si také nestěžovali. Ale pro jistotu jej mám na koberci, ať tlumím nárazy. Šíře pásu i jeho délka pro délku kroku vyhovují. Občas sice "škrtnu" botou o zadní hranu, ale je to pro mne i upozornění, že mám přidat. :o)
Po ukončení nebo jen stopnutí chůze či běhu se hodnoty ihned vynulují.
Mám jej v provozu cca měsíc. Splňuje má očekávání: rychle nastavitelný, nehlučný, má vyhovující vysokou rychlost, rychlé ovládání a reakce tlačítek. Plně vyhovující pro domácí cvičení. Doporučuji.
Super...za ty penize neni co vytknout!
Nic, jsem plne spokojen.
Používáme a funguje super
Splnilo mé očekávání
Chodím každý den
Skladný, malé rozměry ale ne na každodenní uklízení pod postel
Dobrá konstrukce, skvělá cena, tichý chod, malé ale přesto dostatečně rozměry.
Celkově dobře vymyšlený pás za dobrou cenum. Šetřilo se rozumně - nemá tak pěkný design, ale za to je kompaktní a tichý.
Skladný a dostatečný
Po týdnu chyba E03 porucha motoru probijí přes madlo
Kompatibilní s televizí LG.
Zápor NE. Problém se záznamem chůze na hodinkách Madwell Aura. Pro staršího uživatele není jednoduché se nedržet madla a "hýbat" rukama.
Celkově spokojenost a radost z pohybu.
Tichý, splňuje mé požadavky
skladný
Rychle se při chůzi zahřívá. V popisu produktu je uvedeno, že chůze je možná po dobu maximálně dvou hodin, ale odvážila jsem se nejvíce 40 minut. Pak je pás opravdu dost zahřátý a musím ho nechat vychladnout.
Pás fungoval měsíc, každý den cca hodinu. Pak přestal fungovat, vráceno, reklamace v řešení......
Rukojeť nepřesná, šroub nešel zatočit úplně. Bezpečnostní klíč fungoval jen někdy. Po měsíci chyba E05 ???
Bohužel nižší cena odpovídá kvalitě. Znovu už bych ho nekoupila , teď čekám jak dopadne reklamace
Minimalistické řešení, které je skladné.
Musí se na něm chodit :-).
Celkově odpovídá očekáváním, jestli vydrží fungovat, tak ok.
chodím/běhám každý den už dva měsíce a vše je v pořádku
trochu hlučnější, TV musím mít při koukání u běhu na plné pecky, chodící plocha by mohla být trochu delší
Jsem maximálně spokojená s výrobcem. Objednala jsem pás z důvodu jednoduché manipulace. Budu využívat na 100%.
V pořádku.
Spokojenost.
V celku dobré, pro domácí použití vyhovující.
Skladný, tichý
Žadné, maximálně to že jsem ho neobjednala dřive
S pásem jsem velice spokojena, pokukovala jsem po něm už delší dobu a musím říct že nelituji. Je parádní do bytu, jsem ve 3 patře a i pri vyšší rychlosti a běhu sousedé pod námi nic neslyší, je skladný. Jsem sním nadmíru spokojena, v provozu je každý den