Recenze inSPORTline ZenRun Noon 28905

Masážní chodící pás inSPORTline ZenRun Noon 28905 od výrobce inSPORTline představuje zajímavou kombinaci chůze a masáže chodidel, díky čemuž nabízí různé možnosti využití. Tento oboustranný pás obsahuje jednu stranu určenou k běhu nebo chůzi a druhou stranu, která poskytuje jemnou masáž. Na běžecké straně si můžete nastavit rychlost od 1 do 12 km/h. Ovládání rychlosti je dostupné přímo na…

Martina Vrchlavská26. února 2026

Pás fungoval měsíc, každý den cca hodinu. Pak přestal fungovat, vráceno, reklamace v řešení......

Rukojeť nepřesná, šroub nešel zatočit úplně. Bezpečnostní klíč fungoval jen někdy. Po měsíci chyba E05 ???

Bohužel nižší cena odpovídá kvalitě. Znovu už bych ho nekoupila , teď čekám jak dopadne reklamace

Jana26. února 2026

Minimalistické řešení, které je skladné.

Musí se na něm chodit :-).

Celkově odpovídá očekáváním, jestli vydrží fungovat, tak ok.

miskitka22. února 2026

chodím/běhám každý den už dva měsíce a vše je v pořádku

trochu hlučnější, TV musím mít při koukání u běhu na plné pecky, chodící plocha by mohla být trochu delší

melisovap16. února 2026

Jsem maximálně spokojená s výrobcem. Objednala jsem pás z důvodu jednoduché manipulace. Budu využívat na 100%.

Registrovaný uživatel16. února 2026

V pořádku. Spokojenost.

V celku dobré, pro domácí použití vyhovující.

nina.satouri15. února 2026

Skladný, tichý

Žadné, maximálně to že jsem ho neobjednala dřive

S pásem jsem velice spokojena, pokukovala jsem po něm už delší dobu a musím říct že nelituji. Je parádní do bytu, jsem ve 3 patře a i pri vyšší rychlosti a běhu sousedé pod námi nic neslyší, je skladný. Jsem sním nadmíru spokojena, v provozu je každý den

marian.brambora15. února 2026

Skladný a malý běžecký pás, ale i tak na mou výšku 1900cm a váhu ořes 100kg super a plocha pro rychlou chůzi dostačující. Masáž super

mocita15. února 2026

Výborně fantastický úchvatný dokonalý stroj

liborklimes12. února 2026

cena při zachování parametrů dražších modelů

chybí displej na madle

celkem spokojenost

Registrovaný uživatel12. února 2026

Super, vše ok, jednoduchá instalace

Karma2010. února 2026

Spolehlivý skladný pás

Super jsme moc spokojeni

ljadron10. února 2026

Jednoduchý a lehký na obsluhu

Registrovaný uživatel10. února 2026

Dělá to, co slibuje. Montáž byla rychlá a jednoduchá, bez komplikací. Ovládání je intuitivní, vše se nastavuje snadno a přehledně. Na domácí použití naprosto dostačující. Ovládání je jednoduché, změna rychlosti i programů je rychlá a srozumitelná, bez nutnosti dlouhého studování návodu. Plus je kompaktní velikost — pás je malý a snadno se vejde mezi skříň a zeď, ideální do menšího bytu.

houskovm9. února 2026

Skvělý běhací pás, není hlučný, splňuje mé očekávání. Určitě doporučuji.

floxtek7. února 2026

Velice tichý a skladný

annakrupova7. února 2026

Tichý Lehký Skladný Výborná rychlost Masážní strana

Neodpruženy Krátký pro vyšší než 175cm

Pás máme měsíc a půl. Za tu cenu je naprosto úžasný. Rychlost do 12 km/h je vystavující pro parádní trénink. Je třeba si ale uvědomit že pás je malý (díky tomu skladný, prostě něco za něco) takže člověk o výšce víc než 175cm bude mít problém. Manžel má 174 a na začátku fakt mu utíkala noha, teď už se zvykl a dobrý. Taký je třeba pamatovat na dobře odpružené boty (pokud někdo fakt chce běhat), pás odpružení nemá. Jinak pás má i masážní část, jednoduše ho přetočite a pro barefoot lidi úžasné. Jinak za mě aplikace které se na strance doporučuji jsou na nic. Naše oblíbená je FitShow. Jednoduše proite přes bluetooth a spousta programů dostupných zdarma. Celkově za tu cenu pás je super, u nás běhají děti i my a spokojenost.

romanpruditsch4. února 2026

Super doporučuji

verry2. února 2026

Super chodící pás, skladný, vcelku tichý.

Celkem těžký, malá plocha..na chůzi ok ale běh je to krátke pro dospělé..

Doporučuji, užíváme celá rodina.

blanka75602. února 2026

Jednoduché sestavení,ale musí se promazat,od výrobce neuděláno.Pro domácí použití super,ale jen do té doby než jsme se zkušebně prošli.Začalo to psát chybu motoru,volat servis.Pás se musel vrátit a teď čekáme na nový,tak snad bude v pořádku.

m.kukura2. února 2026

Zatím spokojenost