Recenze inSPORTline Tyrion 22977

Chodící pás inSPORTline Tyrion je specifický především svou velice skladnou konstrukcí, ale také postranními madly neboli hůlkami, díky kterým můžete dokonale simulovat chůzi s holemi. Svými rozměry ideální pro domácí používání, jelikož lze hravě uschovat pod postel nebo za skříň. Na přehledném LED displeji se zobrazují naměřené hodnoty času, vzdálenosti, rychlosti a spálených kalorií.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 59 recenzí pomocí Seznam AI

inSPORTline Tyrion 22977 je vhodný pro uživatele s omezeným prostorem a zdravotními omezeními, kteří hledají jednoduchý a tichý chodící pás. Mnozí oceňují jeho skladnost a pomocné hůlky, ale opakují se stížnosti na technické závady, skřípání konstrukce a nejasný návod. Doporučuji zvážit spolehlivost produktu před nákupem.

• Skladnost a úsporné rozměry
  • Jednoduché ovládání
  • Tichý chod
  • Vhodný pro zdravotní omezení a kondiční pohyb
  • Pomocné hůlky pro pohodlnou chůzi
  • Skřípání a vrzání konstrukce
  • Problémy s ovládáním a zapínáním
  • Krátké nebo nefunkční hůlky
  • Vynulování naměřených hodnot po ukončení chůze
  • Nedostatečný nebo nejasný návod k použití

fuksova28. června 2026

Na váhu 52kg super.

Registrovaný uživatel6. června 2026

Myslím, že žádné :-) Snad: dobrá komunikace s reklamačním oddělením a bezproblémové vrácení peněz.

Po nákupu jsem očekával doručení vytouženého chodícího pásu...problém začal již s dopravou DHL - absolutně nespolehlivá firma, po mých několika výzvách bylo doručeno pátečního večera před půlnocí (viz ještě níže). Stroj jsem nadšeně rozbalil a snažil se ho rozchodit, bohužel návod neobsahuje přesný postup, pouze info o Bluetooth k přehrávání hudby. Po několika telefonátech se servisem, kdy operátorka radila nesmyslný postup, technik poradil a vysvětlil, že často "zlobí" bezdrátový přenos aktivace. Ani nová baterie nepomohla, ale nakonec se to nějakým zázrakem rozjelo. Po dvou týdnech bez mé sportovní aktivity opět nefunkční, pak zase funkční, ale nešlo regulovat ani vypnout... Nakonec několikátá reklamace s další problematickou dopravou zpět k prodejci...

VAROVÁNÍ před tímto čínským výrobkem, kdy jeho cena během několika dní vyskočila z původní ceny 6.490 Kč na 10.390 Kč!

Andrea S.22. května 2026

tichý a krásně funguje, teda zatím prvních 20 min:) a skladnost

Za tu cenu dobrá volba.

Uživatelský obrázek č. 1
albert.horejsi23. dubna 2026

Lepší návod

jarmila.robova13. dubna 2026

+ snadná obsluha, funguje dobře, poměrně skladný

- kvůli půl centimetru výšky nezajede pod sedací soupravu

Liba12. dubna 2026

Skladný, kdykoliv po ruce, třeba k televizi. I ty hůlky se mi začaly líbit, i když jsem je ze začátku odmítala.

melkova.eliska10. dubna 2026

Rozměry - vhodné do malého bytu

Krátké hole, měřím 170 cm a jsou mi tak akorát. Pro vyššího člověka už by mohly být krátké

Tento chodící pas splnil má očekávání, používám ho každý den.

olganov24. března 2026

tichý

chybí možnost stoupání

Registrovaný uživatel15. března 2026

Tichý, skladný, lehký na převážení díky kolečkům

Ihned po ukončení chůze se měřidla vynulují, spojit s chytrým zařízením jde přes RZ_media a ne SMYK, ihned po skončení chůze se objeví error E04

Pokud by nebylo toho erroru, jsem spokojená

jaroslav10. března 2026

pomáhá když nemohu ven jednoduché ovládaní , tichý chod

zdena27. února 2026

Super stroj, pokud se chcete hlavně hýbat a nepotřebujete sledovat "milion" dalších funkcí. Velký bonus jsou madla - imitace nordic walking. Mám cca měsíc funguje dobře, není hlučný, zatim velká spokojenost

Luci4919. února 2026

Pro ženskou úplně super, jsem max spokojená. Používám každý den, alespoň na 20 - 30 minut rychlé chůze.

Možná bych brala aspoň o 10 cm delší ten pás, chlap s většíma nohoma by mohl mít trochu problém.

EvaZahorska6. února 2026

Vyborne jsou hulky

Stroj stradne skripe pri chuzi

Kdyby nevrual a neskripal i po mnoha promazani, tak bych byla spokojena, super jsou ty hulky

petr slansky27. prosince 2025

Vše funguje kak má

jalapo28. listopadu 2025

Doručení v pořádku.

Po čtvrtém použití přestal fungovat, takže je nepoužitelný.

milan.strejc9326. listopadu 2025

Je tichý, skladný, má přehledný display a jednoduché ovládání. Bez zbytečných funkcí a programů.

severin.jobert29. října 2025

Jednoduchý ale bezvadný běžící pas. Super poměr cena / výkon

rtepkaclop31. května 2025

Samé pozitivní

potocka.bobina28. května 2025

Používáme s manželem 5x v týdnu, 100% spokojenost.

tondam27. dubna 2025

Zabere málo místa.