Nádherná grafika
Pěkně pojaté příběhy osobností pro cílovou věkovou kategorii, ale zajímavé i pro dospělé
Skvělé kapitoly shrnující vývoj postavení žen v historii
Nádherná knížka po všech stránkách

Nádherná grafika
Skvělé kapitoly shrnující vývoj postavení žen v historii
Nádherná knížka po všech stránkách
Přehledné,zajímavé
Živé vyprávění
Občas
Velmi zdařilá publikace vhodná nejen pro studenty, ale i dospělé čtenáře. Velkým kladem jsou krásné ilustrace - vysoká výtvarná hodnota knihy.
Skvělý přehled
Chybí mi tam trošku větší zaměření na dnešní dobu a 20. století, protože to těch inspirativních žen byls spousta
Já osobně mám ráda encyklopedické publikace, beletrii si raději půjčím v knihovně.
Knihu jsem koupila pro mou kamarádku, která oslavila 75 narozeniny. Publikace mně zaujala, nejen reprezentativním vzhledem, ale především tím, že se v ní zmiňuji i ženské osobnosti české historie o kterých jsem nikdy neslyšela. A protože si myslím, že jsme tak trochu všechny ženy hrdinky všedního dne, tak jsem ten dárek pojala trochu symbolicky.
Velký rozsah hrdinek z nejrůznějších oboru a časů, Srozumitelný jazyk a styl, vhodné i pro starší děti a mladistvé. Velice zajímavé osudy. Příjemná a hodnotná četba.
Neobjevila jsem žádné nedostatky, Je tam i slovníček.
Zajímavé, čtivé
Málo obsažné, informace lze najít i jinde.
Vzhledem k osobnostem příliš futuristické provedení.
Nic moc, nenadchlo a očekávání nesplnilo.
Ráda čtu životopisy, nyní po přečtení knihu pošlu své vnučce.
Věcně i esteticky přínosná publikace. Vhodná jako dárek.
Kresby
Relativně povrchní
Zajímavě zpracované.
Velice zajímavá kniha.
Krásná publikace
Velká spokojenost.
A mnoho žen, které jsem neznal
Koupila jsem ho jako dárek, protože jsem o něm měla dobré reference.
Než knihu věnuji, přečtu si ji. Už jsem s četbou začala a moc se mi líbí.
Nehodnotím, byl to dar pro dceru
poučná kniha zajímavě zpracovaná
byl to dárek pro vnučku
žádné jsem nezjistila
jsem spokojená s knihou i službami
Poučné.
V čt jsem shlédla super upoutávku
Skvělé ilustrace i celá koncepce knihy
dostala jsem jej jako dárek vánoční, takže několikrát v týdnu
vřele doporučuji všem věkovým kategoriím a lidem, kteří jsou hrdi na svou národnost
Kvalitní zpracování. Zajímavé čtení o významných a méně známých ženách, které se zapsaly do historie naší země.
Líbí se mi délka textu ke každé postavě a nápadité výtvarné zpracování. Myslím, že spolupráce autorů a studentů výtvarného oboru je super nápad.