Recenze Hotýlek - Alena Mornštajnová [E-kniha]

Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům za protektorátu a dokonce i poté, co ho znárodnili komunisté. Oč více přímočaré lásky ale nabízely hotelové pokoje, o to osudovější a dramatičtější…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Hotýlek je čtivá a poutavá kniha, která zaujme svou schopností udržet napětí a zpracovat životní témata. Někteří čtenáři však zmiňují obtíže s orientací v postavách a časových skocích. Pro ty, kdo hledají lákavé čtení pro volné chvíle, je kniha vhodnou volbou.

• Čtivý příběh, který drží napětí
  • Dobře napsaná a poutavá
  • Zajímavé zpracování životních témat
  • Lákavé pro čtení v klidu i v noci
  • Pěkné čtení
  • Nepřehledné časové skoky
  • Zpočátku obtížné orientovat se v postavách
  • Pro některé čtenáře stresující

Registrovaný uživatel13. května 2022

Moc pěkné čtení

Registrovaný uživatel6. listopadu 2021

Dost stresujici

Už jsem četla lepší knihy.

Registrovaný uživatel17. července 2021

Po precteni Listopadu jsem byla nadsena a zakoupila si nekolik dalsich e-knih Aleny M. a Hotylek se opet cte jako detektivka, nejen napinave cteni ale velice dobre napsana knih. Tesim se na dalsi. Dekuji pani A.M. :)

Registrovaný uživatel16. června 2021

Z počátku jsem se vracela v textu, abych si ujasnila, kdo je kdo. Když jsem v tom měla jasno, četla jsem jedním dechem.

Registrovaný uživatel20. května 2021

Dobře se čte a je velmi zajímavá

Registrovaný uživatel17. května 2021

Vybírám si podle krátké zprávičky na internetu, jsem stará a špatně spím, tak si vybírám lákavé knížky do čtečky, kterou můžu číst v posteli i v noci. Knížka se čte, člověk je i napnutý. Jsou tam smutné věci, ale tak to v životě chodí. Trápí mě nepotrestaný viník a neodsouzený vrah. Z detektivek mám dojem, že to šlo snad dotáhnout lépe.

Mě trochu vadí časové skoky. Ale zase mě to přinutilo číst celou knížku ještě jednou a srovnat si to při dalším čtení, už bez napětí, jak to dopadne.

Milá knížka pro covidové odpoledne.

Registrovaný uživatel15. ledna 2021

Hezky napsaná kniha ze života. Která se čte jedním dechem. Doporučuji..