Recenze Hořím - Simona Bagarová (2022, brožovaná)

Recenze Hořím - Simona Bagarová (2022, brožovaná)

Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu. Kniha o obyčejných zázracích a hlubokých poznáních z každodenního kontaktu s pacienty a klienty. Rozhovory s lidmi, kteří nevylezli na himalájské osmitisícovky, nevynalezli nové léky,…

moraldanka31. srpna 2025

Přístup pecujicich zdrav. sester k lidem mám to podobně jako ony. Berou svoji práci jako poslání a vážněji si lidi kteří potřebují pomoc.

Aby si knížku přečetli

lena.formanova21. dubna 2025

Zajímají mě skutečné lidské příběhy

Vynikající kniha stejně jako Hladím

irenatrebin1. března 2024

Kniha, kterou jsem přečetla na jedno nadechnutí. Pracuji v sociálních službách a myslím, že by tato kniha měla být povinnou četbou pro všechny. Když říkám pro všechny, myslím i ty "nahoře". Děkuji moc všem. Úžasné.

Registrovaný uživatel16. října 2023

Kniha mě vzala u srdce,je to ocenění dané lidem,kteří se starají a usnadňují nemocným, nebo starým lidem odchod,že kterého není návratu,a to každý nedokáže.

Registrovaný uživatel27. září 2023

Kéž bychom všichni zůstali takto citliví, uctiví a vnímaví k bolesti a stáří kolem nás. Je jen otázka času, kdy budeme v roli potřebného člověka….díky za tuto knihu plnou lásky, důstojnosti, inspirace!

Registrovaný uživatel20. dubna 2023

Silné téma, ale pro někoho možná nestravitelné

Doporučuji přečíst všem lidem, kteří pracují v sociálních službách a pomáhajících profesích.

Registrovaný uživatel5. prosince 2022

Přesně kniha o mé práci a pocitech z ní.Krásně napsané podle skutečných lidí pracujících v sociálních službách a ne jen úředníků od stolu.

Registrovaný uživatel12. září 2022

Výborná kniha, určitě si ji přečtu ještě několikrát a budu z ní čerpat, pracuji v podobném oboru.

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

Skvělé se to četlo, pracuji v sociálních službách a v mnoha věcech jsem viděla sebe nebo kolegyně