Recenze Heřmanova kuchařka: Levně, fajně, fofrem - Ostravsky Gastrošef (2024) [E-kniha]

Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda. Už jsem zkušeny spisovatel, bo moja prvni kuchařka byla bezceler a pětkrat se vyprodala. Tak jsem znova sednul ku psacimu stroju a vyťukal vam dalši! Najdeš v ni mišulinske recepisy s přesnym navodem, aby tvoje vařeni neskončilo požarem nebo vybuchem. Moje vařeni je jednoduche a na ingredyjence si nemusiš brat hypoteku.
Porovnat ceny 299 Kč

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha nabízí zábavné a vtipné zpracování, které zaujme nejen recepty, ale i humorným podáním. Recenze vyzdvihují jednoduchost a chutnost receptů, stejně jako kvalitu zpracování. Jediná výhrada se týká průměrných receptů, ale většina recenzentů hodnotí knihu kladně.

• Zábavné a vtipné zpracování
  • Jednoduché a chutné recepty
  • Dobře se v ní čte
  • Hezky zpracované
  • Krásná kniha
  • Průměrné recepty

ladislav.palkoska9. prosince 2025

Jednoduchá a přesto chutná jídla. A nezapomenutelné Heřmanovy hlášky, jako třeba: ,,popel z dědka" (černý pepř mletý) apod. nemají chybu.

Doporučuji, protože si počtete, zavaříte a ještě se u toho zasmějete.

tomaskotula19693. prosince 2025

Super recepty krásná kniha můžete naskenovat a přímo se dívat na recept za mně super

dasa.stedra9. března 2025

Dobře se v ní čte a spousty jednoduchých receptu

dan.lus19. února 2025

Ještě se u toho zasmějete

Koupila jsem dceři za vysvědčení, nejenom že se učí podle toho vařit , ale také ji to moc baví, že je u toho legrace

janosik7630. prosince 2024

Dobrá cena rychlé dodání

Ludmila21. listopadu 2024

Průměrné recepty.

Jednička byla mnohem lepší.

b.pleskac6222. října 2024

Hezky zpracované