Jednoduchá a přesto chutná jídla. A nezapomenutelné Heřmanovy hlášky, jako třeba: ,,popel z dědka" (černý pepř mletý) apod. nemají chybu.
Doporučuji, protože si počtete, zavaříte a ještě se u toho zasmějete.
![Recenze Heřmanova kuchařka: Levně, fajně, fofrem - Ostravsky Gastrošef (2024) [E-kniha] Kniha Recenze Heřmanova kuchařka: Levně, fajně, fofrem - Ostravsky Gastrošef (2024) [E-kniha]](/img/image-placeholder.png)
Kniha nabízí zábavné a vtipné zpracování, které zaujme nejen recepty, ale i humorným podáním. Recenze vyzdvihují jednoduchost a chutnost receptů, stejně jako kvalitu zpracování. Jediná výhrada se týká průměrných receptů, ale většina recenzentů hodnotí knihu kladně.
Doporučuji, protože si počtete, zavaříte a ještě se u toho zasmějete.
Super recepty krásná kniha můžete naskenovat a přímo se dívat na recept za mně super
Dobře se v ní čte a spousty jednoduchých receptu
Ještě se u toho zasmějete
Koupila jsem dceři za vysvědčení, nejenom že se učí podle toho vařit , ale také ji to moc baví, že je u toho legrace
Dobrá cena rychlé dodání
Průměrné recepty.
Jednička byla mnohem lepší.
Hezky zpracované