Byl to vánoční dárek. Po užívání celkový pocit zlepšení kondice.nálady.Pro potvrzení toho proto další objednávka.kterou jsem učinil.
Užívám denně 0,5ml.
Po využívání-uvidím!

Užívám denně 0,5ml.
Po využívání-uvidím!
chuťově velmi dobrý
vynikající, chutné a zdravé
Dobrý den .jako dítě po válce bylo k dostání v drogerii .Malé množství mne postavilo na nohy. Nyní před 10 lety po těžkých operacích --únava ,slabost ,bledost a další problémy. Důchodce --je dle lékařů psychika. V lékárně se mi vysmál-nic takového neexistuje. Díky internetu jsem si vína objednala .Krev v normálu a doktor odmítl cokoliv doporučit. Po použití 3 láhví za 6 měsíců ,mi po odběru krve doktor řekl --to není možné jak se vám krevní výsledky zlepšily.Přece jsem vám nedoporučoval léky. Mlčela jsem . Jak se normál mohl zlepšit.?. Nyní ročně 3-4 láhve a 2 od žaludku. Nic lepšího bych nedoporučovala.Vše se značně zlepšilo ,dobře se opalují,závratě nejsou a trochu únavy před STOVKOU je normál. Nepít hodně ! !!Jen jako lék malé množství . Teď je všude drahé. Objednávám si více najednou i s příbuznými .Konečně něco ,co léčilo už před více jak 100 lety.Lékárník už se nesměje!! Díky za to ,že je k dostání bez chemie lék.Doporučuji !!
Perfektní lék ,ale cena 270 Kč,i když se pije v malém- je dost ! Pije se na ZDRAVÍ --mělo by být na recept !! Doporučuji !
Perfektní až na cenu !!
Musím užívat železo a zatím jsem brala tablety.
užívám denně půl deci, má velmi dobrou chuť
Ráda bych věděla jestli se dá někde koupit v Praze
tj. bez dalšího vydání za poštovné