Tato kakaová hmota se získává z nepražených kakaových bobů Criollo pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Raw výroba probíhá za nízké teploty, a tím si hmota uchovává nejen skvělé chuťové vlastnosti, ale i významné nutriční prvky včetně aktivních enzymů.
Kakaová hmota má skvělé chuťové vlastnosti a je základní surovinou pro výrobu čokolády. Bývá také označována jako 100 % čokoláda…
Tato kakaová hmota se získává z nepražených kakaových bobů Criollo pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Raw výroba probíhá za nízké teploty, a tím si hmota uchovává nejen skvělé chuťové vlastnosti, ale i významné nutriční prvky včetně aktivních enzymů.
Kakaová hmota má skvělé chuťové vlastnosti a je základní surovinou pro výrobu čokolády. Bývá také označována jako 100 % čokoláda a ocení ji všichni, kdo preferují přírodní nezpracované potraviny. Skvěle se uplatní také v kuchyni při přípravě cukrovinek.