Donutím se dodržovat pitný režim, děkuji

Donutím se dodržovat pitný režim, děkuji
má to svůj efekt
taky všem doporučuji
produkt znám už z dřívější doby,jeho požití mi přináší příliv energie,užívám jej tak 3-4x týdně
Na imunitu výborný
Super produkt
Vysoká cena
Žiadna zlava
Vyhovuje mi balení po jednotlivých sáčcích, které využívám při turistice.
Všude tam kde nemám šanci pit vygenerovanou vodíkovou vodu anebo když si potřebuji doplnit dvojitou dávku vodíku
Vitamíny…
… které jsou pěkně předražené a vlastně nic extra - rozhodně ne úměrně ceně.
Celý tenhle projekt, a obecně H boom, je dle všeho SCAM. Vycházím z dodatečného dohledávání informací. Nechal jsem se zviklat vidinou zlepšení zdravotního stavu, hold s přibývajícím věkem zřejmě přicházím o schopnost kritického myšleni.
Mám též lahev na výrobu vodíkové vody téže firmy - vodík se generuje z vody, v lahvi vznikal přetlak, viditelné vodíkové bublinky (a nemám jak ověřit, že vodíkovými skutečně jsou) jsou natolik velké, že vodou jen projdou a vymalováno = přetlak díky plynu, který se po otevření vypařil do okolí.
Tento produkt jsem našla mezi H2 DENT CARE, které mi pomáhají na záněty dásní. Objednala jsem si tedy i H2 Immunity Drink a cítím se jak znovu zrozená. Nastartovalo mi to imunitu. Piji drink 1x denně.
Dost vysoká cena.
Mám vyzkoušené, že Drink účinkuje. Rychle se rozpustí a docela chutná. Pokud někdo v okolí začne kašlat, je nastydlý nebo jinak nemocný, určitě si Drink několik dní vezmu a nic se mě nechytá.
Podpořil imunitu
V zimě opět vyzkouším
Vyhovující pro mé zdraví
Podporuje imunitu a výborně chutná
Chuť
Teprve začínám brát
Využívám hlavně pro horký nápoj
Nezatěžuje žaludek
Snadné použití jak ve studené vodě -doporučuji šejkr pro lepší rozpuštění,tak i v horké verzi nápoje .
Doporučuji
Trochu vyšší cena
Tento imunity nápoj je výborný jak pro studený nápoj ,tak i pro horký .
Nezatěžuje žaludek ,má příjemnou chuť .
Doporučuji pro posílení imunity .
Vodík užívam nepretržite 5 rokov a cítim sa výborne
Vodík nemá vedľajšie účinky,jedine cena je dosť vysoká...
Cítím se lépe a zdravěji. Drinky piju každý den, hezky voní po jahodách.