nádherné čtení
![Recenze Gump: Jsme dvojka - Filip Rožek (2023) [E-kniha] Kniha Recenze Gump: Jsme dvojka - Filip Rožek (2023) [E-kniha]](/img/image-placeholder.png)
Kniha je chválena pro svůj emotivně silný příběh, krásné ilustrace a schopnost oslovit čtenáře všech věkových kategorií. Pokračování oblíbené knížky přináší naději a silné pocity, což z ní činí vhodný dárek i osobní čtenářský zážitek.
nádherné čtení
krása :)
jen super!
vřele doporučuji všem , kdo má rád zvířata a psi jsou někdy lepší než lidé!!!
Opět krásně napsaná knížka. I přes smutný obsah knihy, je tam taky hodně cítit naděje, že nás naši chlupáči dokáží dělat lepšími tvory.
Protože mám první díl a je to krásný
byl to dárek a vyvolal radost. Sama jsem četla prvního Gampa a byla jsem sppokojená.
čtu jedním dechem a se slzama na krajíčku..
Pěkné pokračování oblíbené knížky.
Knihu jsem zakoupila jako dárek, ale ihned po rozbaleni jsem se pustila do čtení. Knížka nezklamala. Stejně krásné jako první díl. Plno citů a pocitů, lásky mezi lidmi i zvířaty. Trochu toho smutku a bolesti je součástí jako v jedniččce. Abychom si právě na tom nehezkém a bolestném dokázali uvědomit jak je náklonnost, péče, porozumění a láska důležitá pro lidi i zvířátka. Srdceryvný příběh je pak doplněn spoustou krásných ilustrací. Pro mě je Gamp 2 knížkou vánoc.
Vhodné pro děti i dospěláky.
ještš mi knížka nepřišla má teprve vyjít. Jedničku jsem přečetla hned jak mi došla.
žadné zatím
Myslím že i pokračování bude povedené.