Recenze GS Mamavit Prefolin 30 tbl. + DHA 30 tbl.

Recenze GS Mamavit Prefolin 30 tbl. + DHA 30 tbl.

GS Mamavit Prefolin jsou vitaminy, minerály a DHA pro ženy těhotné, kojící a plánující těhotenství. Obsahují kyselinu listovou, vitamin C, vitamin E a jod, látky obzvláště důležité již v období před těhotenstvím. Kapsle jsou bez typického zápachu a bez pachuti, jsou příjemné i pro senzitivní těhotenské vnímání. Komfort při užívání díky nové technologii poznáte a oceníte!.

Renata Drcmanova27. dubna 2022

Vitamíny, které jsou vhodné jak před těhotenstvím, tak během něj a i po porodu při kojení Nemusím řešit více různých vitamínů, mám jen jedny, které obsahují vše potřebné Výsledky krve jsem měla v těhu na jedničku Nová edice i s kapkami vitamínu D, který je vhodný pro miminko (náhrada Vigantolu)

Větší tablety, které jsem si musela půlit, abych je lépe spolkla

Za mě spokojenost, dostala jsem, co jsem očekávala a za dobrou cenu.

Registrovaný uživatel25. února 2022

Na tomto portále byly vitamíny nejlevnější.

Je cítit, že to jsou chemické tablety a nechutnají dobře. Cena je dražší než bych očekávala u nepřírodních vitamínů. Velké na polykání. Omega tableta je tvrdá a ta druhá velká se rozpouští už před polknutím - chuť hořká a kyselá.

Musela jsem se cenově uskromnit a nakoupit přes benefit kartu. Jinak jsem zvyklá na značku Nutrilite.