Recenze Green Swan Pharmaceuticals Mamavit

Recenze Green Swan Pharmaceuticals Mamavit

Kompletní a vyvážené složení vitaminů a minerálů, pro těhotné a kojící ženy i pro ženy, které otěhotnění plánují. Neobsahuje konzervační látky ani barviva.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2025

Je po něm dceři špatně.

Nevím co si o něm myslet.

michalabidmonova12. března 2025

super kvalita za rozumnou cenu

lombardo201514. května 2024

Přítelkyně je velmi spokojená.

hancicik13. února 2024

Tablety pouzivam od 2.trimestru, nemaji uplne vsechny max hodnoty,takze urcite to chce dalsi doplnky (Ca,omegu DHA pouzivam jinou, horcik..), ale vychazeji nejlepe ze vsech tehotenskych vitaminu.

Registrovaný uživatel2. července 2022

Objednávám opakovaně, jsou super.

Jsou drahé.

Registrovaný uživatel8. května 2022

špatně se polyká obsahuje některé hořčík a vitamín D ve špatně vstřebatelné formě

Registrovaný uživatel8. června 2021

Doporučila mi ho kamarádka. Užívám ho už přes rok, nahradí mi komplexní živiny, které mi při nepravidelné stravě mnohdy chybí. Začaly mi po půl roce užívání růst i nové vlasy.

Když se nekonzumuje těsně po jídle, bývá špatně

Celkově výborná voba pro matky, které potřebují doplnit vitamíny a další důležité látky

Varianta 30 tbl.
Registrovaný uživatel12. května 2020

asi nejúplnější složení ze všech podobných doplňků vitamín A pouze ve formě provitamínů víceméně bez barviv a podobných

Varianta tbl. 100 + 10
Registrovaný uživatel24. července 2019

výhodné balení rozumná cena používala jsem ve při těhotenstvích a při trojím kojení a vždy fungovalo (pevné nehty, vlasy nevypadávaly)

Varianta tbl. 100 + 10