Gran Turismo sa právom vracia na špičku automobilových simulácií
Více na Czechgamer.com

Gran Turismo sa právom vracia na špičku automobilových simulácií
Více na Czechgamer.comJízdní model, grafika
V podstatě pouze závodění na okruzích
Vše OK až na jeden technický problém.
Auta při vysoké rychlosti nezataceji ale jakoby se soupala z jedné strany na druhou.
Dobrá hra
Musíte se k tomu "dopracovat" aby se rozjel příběh.
Prostě vadí mě úplná zmatečnost hry a postupu,na začátku téměř od 1% dostanu sporťák jako dělo nechápu proč, závody si upravím tak abych neměl konkurenta jelikož moje silné auto spadá do kategorie, nakupování tuningu úplně vše špatně jsem fanda granturismo 3 a-spec kdysi z roku 2003 nějak tak a nemůže se to dějovou soustavou a postupem vyrovnat. Zbytečnosti tam dávají po každým 3 závodě dostanu auto není důvod proč nakupovat téměř vozy a kredit za real peníze proč? Jsme na jiné planetě, proč není auto na úvěr třeba,?? Začínat úplně na dně a vypracovat se koupit garáž než nějaký kafe!!! Gt7!!! Auta skvělá to ano, rozbití aut mě chybí,oklamu v závodě po svodidlech třeba.
Za mě ... koupil jsem si to a asi si koupím ps 2 abych si zahrál granturismo 3.
Dobrá cena
Jsem úplný začátečník, ale už teď se mi autíčka moc líbí.
Komplexně skvěle zpracovaný simulátor.
Výborná zábava
Krásná grafika,skvělá ovladatelnost.
Celkové zpracování.Spoustu informací o historii automobilek a td.
Pro mě žádné.
Nefunguje volant thrustmaster t500 rs
legenda
Super hra.
Grafika,ovladatelnost
Krátká kampaň
Mám všechny Gran Turisma, takže 7, mě nesmí chybět.
Nemám žádné zápory
Kdyby nebylo Gran Turismo 7 na PS5, nekoupil bych ju.
Zadarmo drahá
zpracování vozů
Po svodidlech to jde lépe než brzdou .. tj jak NFS .. vytrhlo mě ze simulacniho snění..
lehce přeceňovaná fyzika celkově.
Grafiku okolí omezuje to že hra vyšla i na PS4
A hlavně už druhý den údržba, a nemůžu hrát když nemám zrovna co jiného :) + se mi smazal kvůli patchi postup v music rallye
Vymenil bych za arkádu grid Legends nahonem! :)
Super hra na kterou jsem čekal dlouho
Před prvním hraním nutno stáhnout velký balík dat.Cca 10hodin.
Všem doporučují,neuvěřitelná rozlehlost.Celkově velká spokojenost.