Vertikutátor Recenze GARDENA EVC 1000 4068-20

Recenze GARDENA EVC 1000 4068-20

S elektrickým vertikutátorem trávníku EVC 1000 od společnosti GARDENA můžete trvale odstraňovat mech, travní plsť a plevel a zásadně tak zvýšit schopnost trávníku přijímat vzduch, vodu a živiny. Ostré, odsazené nože vyrobené ze speciálně kalené a pozinkované nerezové oceli pronikají do trávníku (do hloubky několika milimetrů) a odstraňují nežádoucí travní plsť a odumřelou trávu. Hloubka průniku…

burian.praha30. dubna 2025

Dělá to, co od mašinky očekáváme

Toto je druhý stejný produkt, který na zahradě používáme. U toho staršího se po několika letech začaly uvolňovat zadní kolečka. Ty jsem musel v pouzdru mechanicky zajistit náhradním způsobem. Ale to se stalo skutečně až po několika letech

Registrovaný uživatel6. dubna 2023

Kupoval jsem podle recenzí

Dne 05.04.2023 jsem se chtěl pustit do prořezávání trávniku.Co jsem zjistil!Téměř upadené jedno kolečko( to větší)utržené ve středu na osce,pokusil jsem se to přilepit,marně!Druhý problém,nedrží aretační nastavení polohy nože , přeskakuje z polohy 1samovolně na 2,3.

Nevěřit recenzím!A vaše výstupní kontrola by se mněla nad sebou zamyslet!Co se s tím dá dělat?

Registrovaný uživatel6. října 2022

Snadno ovladatelný.

Vertikutátor Gardena EVC 1000 mám již několik let. Zahrada 400 m čtverečních. Nechal jsem si poradit od časopisu dTest. První dojmy skvělé. Přesně po 30 hodinách provozu se spálil motor. Velké zklamání.

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

Lehký, snadné ovládání, snadno se čistí.

Trochu překáží kabel.

Vybírali jsme dle hodnocení v dTestu. Zatím použito na cca 900 m2, ne najednou. Bez problémů funguje. Samotná práce s vertikutátorem je velmi rychlá, delší dobu trvalo následné hrabání suché trávy a mechu.

Registrovaný uživatel17. dubna 2021

Lehký, snadno ovladatelný. Nepřehřívá se. Čištění velmi snadné, skladný. Nemá koš, který je u vertikutátoru jen pro zlost.

Kratší madlo. Užší záběr - cena za dobrou manévrovatelnost a skladnost.

Vhodný pro domácí použití, když je potřeba, tak pracuje a když ne, tak nepřekáží. Ovšem pokud máte výšku 180 cm a víc, budete se hrbit.

Registrovaný uživatel16. května 2020

Vybral jsem na základě hodnocení v d-Testu. Lehký a výkonný Má transportní pozici nožů Práce s ním je zábava