Recenze GameSir Nova Lite bílý (HRG7109)

GameSir Nova Lite je bezdrátový herní ovladač, který nabízí široké možnosti využití a pokročilé funkce pro hráče. Vybaven je analogovými páčkami, které zajišťují přesné a hladké ovládání, a osmnácti tlačítky, která umožňují přizpůsobení herního zážitku. Ovladač je navržen pro komfortní používání a disponuje funkcí vibrací, která zvyšuje realističnost herního zážitku. Díky bezdrátovému připojení…

kmarhan17. května 2026

- Cena - Funkce

- Trochu složitější párování - Absence českého návodu

Sulman.samik5. května 2026

Mám 14dní zatím vpohodě Hraju přes mobil xiomi

Funguje splňuje očekávání

Keizagh16. dubna 2026

+Cena, výkon +Dlouhá výdrž +vibrace +triggery

- Levný plast -občasný výpadek signálu, ale nic hrozného, jen to na pár vteřin reaguje pomaleji. Na kabelu v pořádku. - Připojení k pc je horší, musel jsem si najít video, jak se napojit. ( home + x ) na pc ( home + b ) na pc pres bluetooth. Osobně používám home + x přes dongle a běží to dobře.

V téhle cenové kategorii asi nejlepší volba, na ovladači jsem dohrál Resident Evil: Requiem a šlo to dobře. Ovladač doporučuji spíš na příběhové a single player hry. Na FPS střílečky a rychlejší hry, bych si radši připlatil za lepší ovladač.

roman.jirka19. března 2026

* Skvěle padne do ruky * bezproblémové připojení * funguje jak má

Poměr cena výkon výborný. Synové si u hraní Rayman Origins nemůžou vynachválit, hrajeme se 2 ovladačí zároveň.

palo.78927. prosince 2025

Kupoval jsem ho k televizi a funguje bez problémů. Taktéž funguje i na pc díky přiloženému USB. Na televizi je napojen přímo bez konzole přes na účet Xbox a na stolním počítači díky dodanému příslušenství USB. Takže můžu používat na obou zařízeních bez nutnosti opětovného nastavování. Jenom přepnu na gamepadu a během dvou vteřin funguje tam, kde zrovna potřebuji. Jinak funkčně dobře vyřešeno žádný problém jsem nezjistil. Nemůžu srovnávat s originál Gamepad Xboxem protože nemám.