Recenze Fytofontana Virostop

Recenze Fytofontana Virostop

Pastilky Herb Pharma Fytofontana Virostop jsou určené k prevenci, ochraně a zmírnění příznaků chřipky a nachlazení. Účinně ochrání před koronavirem SARS-CoV-2 a proti respiračním virům typu A a B. Balení obsahuje 50 pastilek.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2023

Ověřeno delším používaním.

Kvalitní výrobek

Registrovaný uživatel28. srpna 2023

Pomáhá, doporučuji.

Registrovaný uživatel13. května 2023

Když cítím, že mi začíná nachlazení, vezmu si pár pastilek a ona se ta nemoc potom ani nerozjede.

Funkční! Opravdu pomáhají. Beru i preventivně.

Registrovaný uživatel1. února 2023

na nachlazení kuupují pravidelně

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Obsahuje kombinaci přírodních látek, která se vyznačuje antivirovým a antibakteriálním účinkem. Speciální výtažek získávaný z cistu krétského obsahuje v koncentrované formě polyfenoly, které vytvářejí ochranný film na sliznici a tím brání vniknutí bakterií a virů do organismu. Další obsažené látky – posilují protivirový neutralizační účinek.

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Dobrá chuť, prostě takové Lipo, na kterém si pochutnáte a ukojíte chuť na sladké a ještě věříte, že vás pastilka ochrání před nákazou. 100% účinnost nemají ani registrované léky, takže zázraky nelze očekávat. Pastilky jsou pro mě novinka, užívám je v kombinaci s nosním a ústním sprejem Virostop - uvidíme časem, jestli vše dohromady chrání :-) Každopádně věřím v sílu bylin, proto výrobky Virostop užívám.

Registrovaný uživatel25. prosince 2022

Na doporučení kolegyně.

Užívám denně, vynikající.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2022

chutné, dětem chutnají

nemám pocit, že by na ně působil, obě jsou nemocné, mají rýmu a kašel. používala jsem ještě před onemocněním, i kapky a sprey do nosu a nevidím žádný přínos.

Už bych nekoupila, zbytečně vyhozené peníze

Registrovaný uživatel9. října 2022

Zatím nejlepší přípravek na prevenci před virovými infekcemi. Kombinuji s nosním sprejem a snížená nemocnost je opravdu znát. Doporučuji.

Registrovaný uživatel16. února 2022

Příjemná ovocná chuť

V kombinaci s nosním sprejem mě pomohl od nachlazení

Registrovaný uživatel9. února 2022

Pomáhá při bolesti v krku.

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

neustále mě pobolívá v krku a tak jsem zvolila tento produkt; zatím se zdá, že pomáhá. Neberu ho však dlouho.

Zatím na mé problémy reaguje dobře. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet.

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

tento lék neznám a našel jsem ho náhodou, tak ho vyzkouším jako prevenci proti nachlazení a virům.