Některé figurky jsou krásně zpracované, jinak velké zklamání .
Spousta figurek je po dvou stejná, perníkové figurky velmi odbyté, všechny vypadají podobně. Za ty peníze velké zklamání, nestojí za to.
Zklamání, neodpovídá ceně.

Adventní kalendář Funko POP! Marvel Holiday potěší fanoušky Marvelu nápaditými figurkami, ale opakující se postavy a nekvalitní zpracování některých kusů snižují celkovou hodnotu. Pro ty, kdo hledají unikátní sběratelské kousky, může být zklamáním.
Některé figurky jsou krásně zpracované, jinak velké zklamání .
Zklamání, neodpovídá ceně.
Nápadité figurky, vzhledově ne tak špatné.
Figurky se opakují, část přišla rozbitá a na některých je vidět méně kvalitní zpracování.
Postavičky jsou duplicitní - (4 postavy stejné,2 - stejné)Kolekce stojí hodně peněž.
Nedoporučuji vzhledem k duplicitním postavičkám.
Některé postavičky jsou povedené, ale bohužel jich je méně než těch, které se nám nelíbili.
Postavičky jako perníček, nevypadají zas tak skvěle. Pár postaviček ani neumí skoro stát.. stačí člověku omylem drcnout do skříňky a pak půl hodiny se snažíte o to, jí zase postavit. Opakují se, jedná tam byla dvakrát úplně stejná a další byli jen v maličkostech odlišné. Kalendář nás vůbec nepotěšil, spíše zklamal. Zajímalo by mě, zda jsou všechny kalendáře stejné, nebo tam lidé hází pytlíčky náhodně.
Nedoporučuji, akorát zklame.
Pekne spracovanie figuriek
Pekne ako darček
Niektoré figúrky tam boli 3x rovnaké
Mám rád Marvel
Nějaké postavy se opakují
Doporučuji ale počítejte se stejnými postavami je tam třeba 2x Thor atd...
Některé figurky jsou v kalendáři dvakrát, liší se pouze v drobnostech nebo vůbec. Od produktu této ceny bych očekávala víc.
Kvalitní produkt. Udělal velikou radost a o to šlo.
Boží postavičky
Krásný kalendář.
Miluju Marvel a velmi mě kalendář potěšil.
Čekala jsem, že bude v jiném obalu.