Hra pro PlayStation 5 Recenze Forspoken PS5

Recenze Forspoken PS5

V akční RPG hře Forspoken se vžijete do mladé dívky jménem Frey Holland, která bude muset využít své magické nadání k tomu, aby přežila v zemi Athia, plné nebezpečí. Prožijete s ní dobrodružství, budete čelit četným zkouškám a odhalíte tajemství Athie. Vychutnejte si hru na maximum díky konzoli Playstation 5. Užijte si dokonale plynulý obraz plný detailů ve vysokém rozlišení a posuňte herní…

4 recenze

www.konzolista.cz
Hodnocení: 50 %Odborná recenze
www.konzolista.cz

Forspoken je obrovské zklamání. Vývojáři z Luminous Productions nám servírují hru s nezajímavým a značně předvídatelným příběhem, necharismatickou hlavní hrdinkou, k níž se jen těžko hledá cesta, nudným světem a ošklivou vizuální stránkou, která má do next-genu hodně daleko.

Více na www.konzolista.cz
Respawnpoint.cz
Hodnocení: 70 %Odborná recenze
Respawnpoint.cz

Vývojáři z Luminous Production nám naservírovali vcelku příjemný kousek, který se ale bohužel nevyhnul mnoha chybám. Mezi nimi vyčnívá až příliš vulgární hlavní hrdinka, pocit prázdného prostředí a místy nepěkné grafické zpracování. Forspoken má ale i světlé stránky mezi které rozhodně patří parkour a pohyb po mapě, ale také soubojový systém, jenž v mé osobní linii ony nelibosti. Za celou dobu recenzování hry jsou nenarazil na žádné pády hry, jen asi 2x se mi stalo, že se nepřítel zaseknul v textuře a souboj mi tak ulehčil. Hra ale rozhodně není pro každého, zvláště po tom, v jakém světle se ukazuje. Rozhodně si ale myslím, že si své fanoušky najde.

Více na Respawnpoint.cz