Hra pro Xbox 360 Recenze FIFA 19 Legacy Edition Xbox 360

Recenze FIFA 19 Legacy Edition Xbox 360

EA Sports FIFA 19 s podporou enginu Ignite přináší mistrovské zážitky na hřišti i mimo něj a pořádnou hru na herní konzoli Xbox 360. Nechybí dobře známá výborná hratelnost a aktualizované dresy, kluby a soupisky z některých z předních lig celého světa. Klíčové vlastnosti - platforma Xbox 360 - aktualizované dresy a soupisky týmů - zlepšená audiovizuální podoba - typický herní prvky z…

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Kdyby tam byla čeština dám 5 hvězdiček

Registrovaný uživatel16. února 2021

Hru jsme si vybrali, protože máme rádi fotbal. Má pěknou grafiku, pohyby hráčů jsou skoro jako přirozené, hratelnost výborná jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé (na profi jsem se zatím nedostali :-)). Pro nás super hra a bezva odreagování !!!

Trochu nám tam schází možnost vytvoření nového vlastního týmu, s možností nahrátí vlastního loga, dresů atd. Když už si můžu vytvořit nového vlastního hráče, tak proč ne celý klub? ;-)

Máme rádi fotbal a v době, kdy toho na skutečném hřišti moc nenahrajeme, zahrajem si alespoň na tom virtuálním.

Registrovaný uživatel19. ledna 2021

Veľká spokojnosť, rýchle dodanie. Chlapci palec hore. Robíte to dobre.

Registrovaný uživatel28. prosince 2020

Super hra, děti jsou spokojeni

Dominikvranka25. listopadu 2020

strucne zabavne