Recenze Fieldmann FZV 70905-0
Fieldmann FZV 70905-0 je lehký a snadno ovladatelný vertikutátor, který účinně vyčesává trávu a jehličí. Uživatelé oceňují jeho výkon a jednoduchou obsluhu, ale upozorňují na malý sběrný koš a nutnost dokoupit baterie a nabíječku. Výdrž baterie při větším zatížení je omezená.
Lehký a snadno ovladatelný
Dva různé nože pro různé úkony
Dobře vyčesává trávu a jehličí
Výkonný a účinný při vertikutaci
Jednoduchá obsluha a sestavení
Malý sběrný koš vyžaduje časté vysypávání
Baterie a nabíječku je nutné dokoupit zvlášť
Ne všechny nečistoty seberou
Omezená výdrž baterie při větším zatížení
Úplná paráda, jednoduchá obsluha, velice lehce pracuje, jsem moc spokojená.
Mám od stejné značky již jeden stroj a je taky super, určitě do budoucna koupím i sekačku.
Funguje jak má spokojenost
Malý sběrný koš ale dá se to vydržet.
Dobrá mašina za rozumný peníz.
Zarím neodskoušeno. El. pohon na aku baterie (váha stroje) vybrán vzhledem ke "kopcovitému" terénu, kde by benzín (bez pojezdu) byl asi moc "těžký".
čeká na jaro, jedná se o vánoční dárek, používáme již sekačku a vyžínač a jsem spokojeni
Zatím nevyzkoušené
Lehký, snadno sestavitelný vertikutátor, po zapojení rychle nabitých AKU (cca 15 min do 1. plného nabití) Zatím pouze několikrát odzkoušeno a funguje skvěle.. Jsem velmi spokojen s kvalitou výrobku.
Spokojený zákazník.
Pracuje skvěle, je báječný pomocník.
Koupila bych si ho znovu.
Je zima nejde vyzkoušet
2 x 2,0Ah vystačí na zpracování cca 40 - 50 m2. plochy…
Funkce bez kabelů super
Stejně jako Al-Ko nebo Bosch. Ne všechno listí sebere.
Dobrý průměr.
lehká a výkonný
Levnější než konkurence. Má sběrný koš. Výhodou jsou 2 válce, které lze poměrně snadno vyměnit.
Bohužel umělohmotný výrobek. Baterie a nabíječku jsem si musela zakoupit zvlášť. Koš tam je, ale nikdy ho nenaplníte ani do 1/3, pak to zůstává pod strojem, takže to, co jsem chtěla, to nesplnilo. Nakonec přijdou na řadu hrábě, pokud nechcete každých 5 minut jít vysypávat koš.
S těmi zkušenostmi bych se poohlídla po jiném výrobku i když nelze tomuto stroju upřít, že vertikuuje. Nějak...
Velmi lehký
2 různé nože
Dobře vyčesal trávu a jehličí
Je lehký,dobře se s ním manipuluje.Čekala jsem větší výdrž baterií.Po cca 150-180m2 je třeba nabití baterií.A to již tráva nebyla tak hustá jako v létě.
SUPR STROJ