Zarím neodskoušeno. El. pohon na aku baterie (váha stroje) vybrán vzhledem ke "kopcovitému" terénu, kde by benzín (bez pojezdu) byl asi moc "těžký".

čeká na jaro, jedná se o vánoční dárek, používáme již sekačku a vyžínač a jsem spokojeni
Zatím nevyzkoušené
Lehký, snadno sestavitelný vertikutátor, po zapojení rychle nabitých AKU (cca 15 min do 1. plného nabití) Zatím pouze několikrát odzkoušeno a funguje skvěle.. Jsem velmi spokojen s kvalitou výrobku.
Spokojený zákazník.
Pracuje skvěle, je báječný pomocník.
Koupila bych si ho znovu.
Je zima nejde vyzkoušet
2 x 2,0Ah vystačí na zpracování cca 40 - 50 m2. plochy…
Funkce bez kabelů super
Stejně jako Al-Ko nebo Bosch. Ne všechno listí sebere.
Dobrý průměr.
lehká a výkonný
Levnější než konkurence. Má sběrný koš. Výhodou jsou 2 válce, které lze poměrně snadno vyměnit.
Bohužel umělohmotný výrobek. Baterie a nabíječku jsem si musela zakoupit zvlášť. Koš tam je, ale nikdy ho nenaplníte ani do 1/3, pak to zůstává pod strojem, takže to, co jsem chtěla, to nesplnilo. Nakonec přijdou na řadu hrábě, pokud nechcete každých 5 minut jít vysypávat koš.
S těmi zkušenostmi bych se poohlídla po jiném výrobku i když nelze tomuto stroju upřít, že vertikuuje. Nějak...
Velmi lehký
2 různé nože
Dobře vyčesal trávu a jehličí
Je lehký,dobře se s ním manipuluje.Čekala jsem větší výdrž baterií.Po cca 150-180m2 je třeba nabití baterií.A to již tráva nebyla tak hustá jako v létě.
SUPR STROJ